Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taşdemir Nevşehir Belediyespor'da

SPOR 17.09.2020 - 16:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Taşdemir Nevşehir Belediyespor'da

Nevşehir Belediyespor, Kırşehir Belediyesporun kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile anlaşmaya vardı.
  Nevşehir Belediyespor, Kırşehir Belediyesporun kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile anlaşmaya vardı.   3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, sezon hazırlıklarını sürdürürken Kırmızı Beyazlı yönetim yeni bir transfer açıklaması daha yaptı.   TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor; yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı beyazlı futbolcu ve teknik adamlar ile kulüp yönetimi; sezondan oldukça umutlu olduklarını belirtirken Nevşehir Belediyespor Yönetimlide bir yandan Transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Yönetim, Kırşehir Belediyesporun kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.   BURAK TAŞDEMİR - YAŞ: 26 Sol kanat mevkiinde oynayan ve Taşdemir'in oynadığı bazı takımlar; Sakaryaspor , Hatayspor , Akhisarspor . Amedspor ve Kırşehir Belediyespor.  
Nevşehir Belediyespor, Kırşehir Belediyesporun kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile anlaşmaya vardı.

 

Nevşehir Belediyespor, Kırşehir Belediyesporun kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile anlaşmaya vardı.

 

3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, sezon hazırlıklarını sürdürürken Kırmızı Beyazlı yönetim yeni bir transfer açıklaması daha yaptı.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor; yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı beyazlı futbolcu ve teknik adamlar ile kulüp yönetimi; sezondan oldukça umutlu olduklarını belirtirken Nevşehir Belediyespor Yönetimlide bir yandan Transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Yönetim, Kırşehir Belediyesporun kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

 

BURAK TAŞDEMİR - YAŞ: 26

Sol kanat mevkiinde oynayan ve Taşdemir'in oynadığı bazı takımlar; Sakaryaspor , Hatayspor , Akhisarspor . Amedspor ve Kırşehir Belediyespor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.