Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tarihi Eserlere Saldırdılar Vandallar Yine İşbaşı Yaptı

KÜLTÜR-SANAT 13.07.2016 - 03:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tarihi Eserlere Saldırdılar Vandallar Yine İşbaşı Yaptı

Kamu mallarına ve tarihi eserlere zarar veren vandallar Gülşehir'de yine faaliyete geçti.
Kamu mallarına ve tarihi eserlere zarar veren vandallar Gülşehir'de yine faaliyete geçti.       Elektrik lambaları, çocuk parkı ve fitnes aletleri ile otobüs duraklarının camlarını kıran vandallar bu kez de boyama işine giriştiler.     Son günlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarihi Karavezir Halk Kütüphanesi duvarı ile elektrik trafoları ve otobüs duraklarının camlarına sprey boya ile yazılar yazdılar.        Kamu malına zarar veren vandallar Gülşehir Belediyesini de harekete geçirdi. Facebook sayfasından Gülşehirlileri uyaran Belediye yetkilileri, vandalları gören vatandaşların Emniyet Müdürlüğüne veya Belediye zabıta servisine (411 30 03) bildirmelerini iletti.       Gülşehir Belediyesi kamu malına zarar veren kişi ya da kişilerin yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını duyurdu.     Duvarına ÇETODO yazılan Karavezir Halk Kütüphanesi 237 yıllık tarihi bir yapı olması dolayısıyla vatandaşların koruma bilinciyle hareket etmesi gerekiyor.     
Kamu mallarına ve tarihi eserlere zarar veren vandallar Gülşehir'de yine faaliyete geçti.

Kamu mallarına ve tarihi eserlere zarar veren vandallar Gülşehir'de yine faaliyete geçti.

 

 

 

Elektrik lambaları, çocuk parkı ve fitnes aletleri ile otobüs duraklarının camlarını kıran vandallar bu kez de boyama işine giriştiler.

 

 

Son günlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarihi Karavezir Halk Kütüphanesi duvarı ile elektrik trafoları ve otobüs duraklarının camlarına sprey boya ile yazılar yazdılar. 

 

 

 

Kamu malına zarar veren vandallar Gülşehir Belediyesini de harekete geçirdi. Facebook sayfasından Gülşehirlileri uyaran Belediye yetkilileri, vandalları gören vatandaşların Emniyet Müdürlüğüne veya Belediye zabıta servisine (411 30 03) bildirmelerini iletti.

 

 

 

Gülşehir Belediyesi kamu malına zarar veren kişi ya da kişilerin yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını duyurdu.

 

 

Duvarına ÇETODO yazılan Karavezir Halk Kütüphanesi 237 yıllık tarihi bir yapı olması dolayısıyla vatandaşların koruma bilinciyle hareket etmesi gerekiyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.