Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TAPDK satış belgeleri hakkında duyuru

NEVŞEHİR 28.12.2020 - 10:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TAPDK satış belgeleri hakkında duyuru

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada TAPDK satış belgelerinin süre uzatımları için il ve ilçe müdürlüklerine başvuruya gerek olmadığı bildirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada TAPDK satış belgelerinin süre uzatımları için il ve ilçe müdürlüklerine başvuruya gerek olmadığı bildirildi.     Açıklamada; "Bakanlık Makamının Olur ve talimatları gereğince; yurt genelinde uygulanan korona virüsle mücadele önlemleri çerçevesinde, sosyal etkileşimi en düşük seviyede tutarak gerek Bakanlığımız personelinin gerekse vatandaşlarımızın sağlıklarının korunması amacıyla, satış belgelerinin 2021 yılı süre uzatım işlemleri, sadece banka (Ziraat Bankası) kanalıya belge bedeli yatırılması suretiyle gerçekleştirilecektir. Satış Belgesi sahibi vatandaşlarımızın Bakanlığımız il veya ilçe müdürlüklerine başvurmasına, müdürlüklerde herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek bulunmamaktadır" denildi.  
Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada TAPDK satış belgelerinin süre uzatımları için il ve ilçe müdürlüklerine başvuruya gerek olmadığı bildirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada TAPDK satış belgelerinin süre uzatımları için il ve ilçe müdürlüklerine başvuruya gerek olmadığı bildirildi.  

 

Açıklamada; "Bakanlık Makamının Olur ve talimatları gereğince; yurt genelinde uygulanan korona virüsle mücadele önlemleri çerçevesinde, sosyal etkileşimi en düşük seviyede tutarak gerek Bakanlığımız personelinin gerekse vatandaşlarımızın sağlıklarının korunması amacıyla, satış belgelerinin 2021 yılı süre uzatım işlemleri, sadece banka (Ziraat Bankası) kanalıya belge bedeli yatırılması suretiyle gerçekleştirilecektir. Satış Belgesi sahibi vatandaşlarımızın Bakanlığımız il veya ilçe müdürlüklerine başvurmasına, müdürlüklerde herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek bulunmamaktadır" denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.