Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor, Pazar günü lideri konuk edecek

SPOR 26.11.2021 - 16:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Suvermez Kapadokyaspor, Pazar günü lideri konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor 28 Kasım Pazar günü grup lideri Kayseri Emar Grup FK takımını konuk edecek.
  BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor 28 Kasım Pazar günü karşılaşacağı Kayseri Emar Grup FK takımı ile karşılaşacak. Suvermez Çim futbol sahasında yaptığı antrenman ile son hazırlıklarını yapan Suvermez Kapadokyasporlu futbolcular maç saatini beklemeye başladı.   Suvermez Kapadokyaspor-Kayseri Emar Grup FK mücadelesi 28 Kasım Pazar günü Suvermez Çim futbol sahasında saat 14.00’te oynanacak. Bu mücadele öncesinde konuk ekip namaglup liderliğini sürdürürken Suvermez Kapadokyaspor ise 4 puan ile 7.sırada yer alıyor.  
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor 28 Kasım Pazar günü grup lideri Kayseri Emar Grup FK takımını konuk edecek.

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor 28 Kasım Pazar günü karşılaşacağı Kayseri Emar Grup FK takımı ile karşılaşacak. Suvermez Çim futbol sahasında yaptığı antrenman ile son hazırlıklarını yapan Suvermez Kapadokyasporlu futbolcular maç saatini beklemeye başladı.

 

Suvermez Kapadokyaspor-Kayseri Emar Grup FK mücadelesi 28 Kasım Pazar günü Suvermez Çim futbol sahasında saat 14.00’te oynanacak. Bu mücadele öncesinde konuk ekip namaglup liderliğini sürdürürken Suvermez Kapadokyaspor ise 4 puan ile 7.sırada yer alıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.