Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor Kulüp Başkanı Tunca hayatını kaybetti

SPOR 22.10.2021 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Suvermez Kapadokyaspor Kulüp Başkanı Tunca hayatını kaybetti

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Suvermez Kapadokyaspor’un kulüp başkanı Fikret Tunca hayatını kaybetti.
  Bölgesel Amatör Lig takımlarından Suvermez Kapadokyaspor Kulüp Başkanı Fikret Tunca bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tam bir futbol aşığı olarak Nevşehir’de sporseverlerin sevdiği isim olan Fikret Tunca’nın vefat haberi spor camiasını yasa boğdu.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Fikret Tunca’ya Allah’tan rahmet ailesine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Suvermez Kapadokyaspor’un kulüp başkanı Fikret Tunca hayatını kaybetti.

 

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Suvermez Kapadokyaspor Kulüp Başkanı Fikret Tunca bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tam bir futbol aşığı olarak Nevşehir’de sporseverlerin sevdiği isim olan Fikret Tunca’nın vefat haberi spor camiasını yasa boğdu.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Fikret Tunca’ya Allah’tan rahmet ailesine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.