Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Süt desteklemeleri askıda

NEVŞEHİR 14.09.2021 - 11:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Süt desteklemeleri askıda

Nevşehir Süt Üreticileri Birliğinden yapılan açıklamada Süt destekleme icmallerinin askıya çıktığı ve 16 Eylül Perşembe günü akşamı askıdan indirileceği bildirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Süt Üreticileri Birliğinden yapılan açıklamada Süt destekleme icmallerinin askıya çıktığı ve 16 Eylül Perşembe günü akşamı askıdan indirileceği bildirildi.     Açıklamada; "2021 yılı ocak-şubat-mart ayları süt destekleme askı listesi 13.09.2021 tarihinde il - ilçe tarım ve orman müdürlüklerinde askıya çıkmıştır 16.09.2021 de askıdan inecektir gerekli kontrolleri il, ilçe tarım ve orman müdürlüklerinden, birliğimizden yapabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Süt Üreticileri Birliğinden yapılan açıklamada Süt destekleme icmallerinin askıya çıktığı ve 16 Eylül Perşembe günü akşamı askıdan indirileceği bildirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Süt Üreticileri Birliğinden yapılan açıklamada Süt destekleme icmallerinin askıya çıktığı ve 16 Eylül Perşembe günü akşamı askıdan indirileceği bildirildi.  

 

Açıklamada; "2021 yılı ocak-şubat-mart ayları süt destekleme askı listesi 13.09.2021 tarihinde il - ilçe tarım ve orman müdürlüklerinde askıya çıkmıştır 16.09.2021 de askıdan inecektir gerekli kontrolleri il, ilçe tarım ve orman müdürlüklerinden, birliğimizden yapabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.