Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

STK'lar Birlik Vakfı Çatısı Altında Toplandı

NEVŞEHİR 22.11.2017 - 14:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

STK'lar Birlik Vakfı Çatısı Altında Toplandı

Nevşehir’in en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Birlik Vakfı, Nevşehir’deki sivil toplum kuruluşları ile istişare toplantısı düzenledi.
  Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’ın da katıldığı istişare toplantısına İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ahmet Avlanmaz, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, İHH İl Temsilcisi Baki Öncel, Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Fatih Yakut ve bazı derneklerin başkan ve yöneticileri de katıldılar.   Toplantıda birlik vakfının yaptığı çalışmaların yanında Nevşehir’deki STK’ların birlik ve beraberlik içerisinde yapabileceği çalışmalar ele alındı.   Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Yanar ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Nevşehir’in en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Birlik Vakfı, Nevşehir’deki sivil toplum kuruluşları ile istişare toplantısı düzenledi.

 

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’ın da katıldığı istişare toplantısına İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ahmet Avlanmaz, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, İHH İl Temsilcisi Baki Öncel, Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Fatih Yakut ve bazı derneklerin başkan ve yöneticileri de katıldılar.

 

Toplantıda birlik vakfının yaptığı çalışmaların yanında Nevşehir’deki STK’ların birlik ve beraberlik içerisinde yapabileceği çalışmalar ele alındı.

 

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Yanar ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.