Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sporculara salgın tedbirlerine dikkat edin uyarısı

SPOR 07.08.2020 - 10:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sporculara salgın tedbirlerine dikkat edin uyarısı

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir yarı olimpik kapalı havuzunu ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren sporcular ve antrenörlerle durum değerlendirmesinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir yarı olimpik kapalı havuzunu ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren sporcular ve antrenörlerle durum değerlendirmesinde bulundu.     Özdemir tesislerde öncelikle covid 19 tedbirlerine herkesin çok dikkat etmesi gerektiğini vurguladıktan sonra sporcuların tamamıyla birebir ilgilenip onlarla sohbet etti.    Özdemir sporculardan kendilerine büyük hayaller koymalarını isteyerek bu hayallere ulaşmak için de çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.     Yüzme branşında Nevşehir'den Türkiye şampiyonları çıkmaya başladığını söyleyen Özdemir, amaçlarının bu şampiyonların sayısını artırmak hatta Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkarmak olduğunu belirtti.    
Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir yarı olimpik kapalı havuzunu ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren sporcular ve antrenörlerle durum değerlendirmesinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir yarı olimpik kapalı havuzunu ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren sporcular ve antrenörlerle durum değerlendirmesinde bulundu.  

 

Özdemir tesislerde öncelikle covid 19 tedbirlerine herkesin çok dikkat etmesi gerektiğini vurguladıktan sonra sporcuların tamamıyla birebir ilgilenip onlarla sohbet etti. 

 

Özdemir sporculardan kendilerine büyük hayaller koymalarını isteyerek bu hayallere ulaşmak için de çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.  

 

Yüzme branşında Nevşehir'den Türkiye şampiyonları çıkmaya başladığını söyleyen Özdemir, amaçlarının bu şampiyonların sayısını artırmak hatta Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkarmak olduğunu belirtti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.