Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP İl divanı Damsa barajında gerçekleştirilecek

SİYASET 15.08.2020 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP İl divanı Damsa barajında gerçekleştirilecek

Saadet Partisinde il divan toplantısı Damsa barajı piknik alanında, açık havada gerçekleştirilecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde il divan toplantısı Damsa barajı piknik alanında, açık havada gerçekleştirilecek.    Virüs tedbirleri nedeniyle bir süredir yapılamayan il divan toplantısının 16 Ağustos Pazar günü, Damsa Barajı piknik alanında yapılacağını söyleyen SP İl Başkanı Ali Doğan Simit, "Muhterem kardeşlerim Saadet Partisi Ve Milko Kuruluşları olarak uzun. zamandır bir arada olamadık. Allah nasip ederse 16 Ağustos Pazar günü 13.00 - 16. 00 arası Ürgüp damsa barajında tüm teşkilatlar olarak açık havada piknik ortamında ailecek genişletilmiş il divan toplantısı yapacağız. Sizlerden ricamız tüm teşkilatlar olarak bu toplantıya mutlaka katılmanızı bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 
Saadet Partisinde il divan toplantısı Damsa barajı piknik alanında, açık havada gerçekleştirilecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde il divan toplantısı Damsa barajı piknik alanında, açık havada gerçekleştirilecek. 

 

Virüs tedbirleri nedeniyle bir süredir yapılamayan il divan toplantısının 16 Ağustos Pazar günü, Damsa Barajı piknik alanında yapılacağını söyleyen SP İl Başkanı Ali Doğan Simit, "Muhterem kardeşlerim Saadet Partisi Ve Milko Kuruluşları olarak uzun. zamandır bir arada olamadık. Allah nasip ederse 16 Ağustos Pazar günü 13.00 - 16. 00 arası Ürgüp damsa barajında tüm teşkilatlar olarak açık havada piknik ortamında ailecek genişletilmiş il divan toplantısı yapacağız. Sizlerden ricamız tüm teşkilatlar olarak bu toplantıya mutlaka katılmanızı bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.