Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sosyal Medyada Durum çok ciddi paylaşımına dikkat edin !

ASAYİŞ 18.07.2016 - 23:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sosyal Medyada Durum çok ciddi paylaşımına dikkat edin !

Sosyal ağlarda, özellikle de Facebook'ta devamlı olarak yeni spam mesajlarla karşılaşıyoruz.
Sosyal ağlarda, özellikle de Facebook'ta devamlı olarak yeni spam mesajlarla karşılaşıyoruz.    Son dönemde yaşanan darbe teşebbüsünün başarısız olması sonucunda sosyal medya da yine bilgi kirliliği yaşanmakta. Bazı facebook kullanıcıları sahte bir bildirgeyi facebook profillerinde paylaşarak yanlış yönlendirmelere neden olmakta.Jandarma Genel Komutanlığı tarafından açıklandığı iddia edilen her hangi bir bildirge bulunmamaktadır. Hızla Yayılan Sosyal Ağ Bildirgesi Neydi ? Hatırlayacak olursanız, geçtiğimiz aylarda farklı bir sosyal ağ bildirgesi ile toplumumuzu etkilemek isteyenler olmuştu. Burada yer alan o bildirgeye ulaşabilirsiniz. Ülkemiz son zamanlarda yaşanan olaylardan sonra bu gibi fırsatçılar sosyal medya üzerinde yayınladıkları bildiriler ile korkutmaya çalışıyorlar.     Aslı var mı? Öte yandan tabii ki bu spam mesajın da tıpkı diğerleri gibi herhangi bir aslı bulunmuyor. Yani böyle bir mesajı Facebook profilinizde paylaşma gibi bir zorunluluğunuz yok. Ya da başka bir deyişle bu mesajı paylaşmanız ya da paylaşmamanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek.
Sosyal ağlarda, özellikle de Facebook'ta devamlı olarak yeni spam mesajlarla karşılaşıyoruz.

Sosyal ağlarda, özellikle de Facebook'ta devamlı olarak yeni spam mesajlarla karşılaşıyoruz. 

 

Son dönemde yaşanan darbe teşebbüsünün başarısız olması sonucunda sosyal medya da yine bilgi kirliliği yaşanmakta. Bazı facebook kullanıcıları sahte bir bildirgeyi facebook profillerinde paylaşarak yanlış yönlendirmelere neden olmakta.Jandarma Genel Komutanlığı tarafından açıklandığı iddia edilen her hangi bir bildirge bulunmamaktadır.



Hızla Yayılan Sosyal Ağ Bildirgesi Neydi ?

Hatırlayacak olursanız, geçtiğimiz aylarda farklı bir sosyal ağ bildirgesi ile toplumumuzu etkilemek isteyenler olmuştu. Burada yer alan o bildirgeye ulaşabilirsiniz. Ülkemiz son zamanlarda yaşanan olaylardan sonra bu gibi fırsatçılar sosyal medya üzerinde yayınladıkları bildiriler ile korkutmaya çalışıyorlar.

 

 

Aslı var mı?

Öte yandan tabii ki bu spam mesajın da tıpkı diğerleri gibi herhangi bir aslı bulunmuyor. Yani böyle bir mesajı Facebook profilinizde paylaşma gibi bir zorunluluğunuz yok. Ya da başka bir deyişle bu mesajı paylaşmanız ya da paylaşmamanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.