MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sosyal medya fenomenleri Kapadokya’da balon turuna katıldı

KÜLTÜR-SANAT 15.11.2020 - 10:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sosyal medya fenomenleri Kapadokya’da balon turuna katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın davetlisi olarak Nevşehir’e gelen 25 kişilik radyo ve tv yapımcısı ile sosyal medya fenomeni, katıldıkları sıcak hava balon turu ile Kapadokya’nın güzelliklerini gökyüzünden görme şansı buldu.
  Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezmek üzere hafta sonu Nevşehir’e gelen radyo ve tv yapımcısı ile sosyal medya fenomenleri, Göreme beldesinde sıcak hava balon turuna katıldı.   Balloon Turka firmasına ait balon ile sabah güneşin doğumu ile birlikte Kılıçlar Vadisi’nden havalanan konuk heyet, yaklaşık 1,5 saat süren tur boyunca Göreme, Çavuşin ve Uçhisar beldesindeki eşsiz güzellikteki vadi ve peribacalarını gökyüzünden izledi.   Tur sırasında öğretmen pilot Abdullah Keyifli tarafından tura katılanlara Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler verilirken sosyal medya fenomenleri yaşadıkları anları ve Kapadokya’nın güzelliklerini canlı yayında takipçileri ile paylaştı.   Her birinin yüzbinlerce takipçisi olan sosyal medya fenomenleri Kapadokya’da eşsiz bir deneyim yaşadıklarını ve Nevşehir’in ve Kapadokya’nın güzelliklerini görme şansı yakaladıklarını belirterek kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanı Rasim Arı’ya ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın davetlisi olarak Nevşehir’e gelen 25 kişilik radyo ve tv yapımcısı ile sosyal medya fenomeni, katıldıkları sıcak hava balon turu ile Kapadokya’nın güzelliklerini gökyüzünden görme şansı buldu.

 

Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezmek üzere hafta sonu Nevşehir’e gelen radyo ve tv yapımcısı ile sosyal medya fenomenleri, Göreme beldesinde sıcak hava balon turuna katıldı.

 

Balloon Turka firmasına ait balon ile sabah güneşin doğumu ile birlikte Kılıçlar Vadisi’nden havalanan konuk heyet, yaklaşık 1,5 saat süren tur boyunca Göreme, Çavuşin ve Uçhisar beldesindeki eşsiz güzellikteki vadi ve peribacalarını gökyüzünden izledi.

 

Tur sırasında öğretmen pilot Abdullah Keyifli tarafından tura katılanlara Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler verilirken sosyal medya fenomenleri yaşadıkları anları ve Kapadokya’nın güzelliklerini canlı yayında takipçileri ile paylaştı.

 

Her birinin yüzbinlerce takipçisi olan sosyal medya fenomenleri Kapadokya’da eşsiz bir deneyim yaşadıklarını ve Nevşehir’in ve Kapadokya’nın güzelliklerini görme şansı yakaladıklarını belirterek kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanı Rasim Arı’ya ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.