MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Son dakika ! O'da MHP'de Disipline Sevk Ediliyor

GÜNCEL 20.10.2016 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Son dakika ! O'da MHP'de Disipline Sevk Ediliyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın yüksek ihtimalle disipline sevk edileceğini açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından parti içi muhalefet ve kongre tartışmaları şimdilik rafa kalktı, tartışmaların ateşi söndü. Ancak Genel Merkez, muhalefet kanadında yer alan bu isimlerin açıklamalarını mercek altına almaya devam ediyor. AKŞENER PARTİDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ Bir süre önce Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Merkez Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edilmişti. ÜMİT ÖZDAĞ'A DA DİSİPLİN YOLU Şimdi yine Genel Başkan adayları arasında yer alan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da disiplin yolunda. Al Jazeera’ye konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, belli çevrelerin MHP’nin görüş ve düşüncelerine karşı faaliyetler içine girdiğini, bunu parti içinde yapanlardan birinin ise Ümit Özdağ olduğunu söyledi: "Ümit Özdağ’ın parti politikalarının tersine gerek Halk TV’de gerek televizyon ve gazetelerde farklı görüşler beyan ederek parti disiplininin dışına çıkması da dikkatlerimizden kaçmıyor. Muhtemelen bu davranışlarından dolayı kendisi de disipline sevk edilecektir. Kuvvetle ihtimal sevk edilme ihtimali mevcuttur.”   
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın yüksek ihtimalle disipline sevk edileceğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından parti içi muhalefet ve kongre tartışmaları şimdilik rafa kalktı, tartışmaların ateşi söndü. Ancak Genel Merkez, muhalefet kanadında yer alan bu isimlerin açıklamalarını mercek altına almaya devam ediyor.


AKŞENER PARTİDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ



Bir süre önce Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Merkez Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edilmişti.



ÜMİT ÖZDAĞ'A DA DİSİPLİN YOLU

Şimdi yine Genel Başkan adayları arasında yer alan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da disiplin yolunda. Al Jazeera’ye konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, belli çevrelerin MHP’nin görüş ve düşüncelerine karşı faaliyetler içine girdiğini, bunu parti içinde yapanlardan birinin ise Ümit Özdağ olduğunu söyledi:



"Ümit Özdağ’ın parti politikalarının tersine gerek Halk TV’de gerek televizyon ve gazetelerde farklı görüşler beyan ederek parti disiplininin dışına çıkması da dikkatlerimizden kaçmıyor. Muhtemelen bu davranışlarından dolayı kendisi de disipline sevk edilecektir. Kuvvetle ihtimal sevk edilme ihtimali mevcuttur.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.