Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sokak hayvanları unutulmadı

İLÇELER 20.02.2021 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sokak hayvanları unutulmadı

Acıgöl Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığırca Acıgöl İlçesinin çeşitli yerlerinde, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü şu günlerde minik dostlar için mama noktaları oluşturuldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığırca Acıgöl İlçesinin çeşitli yerlerinde, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü şu günlerde minik dostlar için mama noktaları oluşturuldu.    Sokak hayvanlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya,“Kar yağışı ve soğuk hava koşulları insanları olduğu kadar hayvanları da etkiliyor. Sevimli dostlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, aç kalmalarını önlemek için bu soğuk günlerde mama ve su takviyelerimizi ilçe genelinde yoğunlaştırdık. Sokaktaki canlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Bu soğuk günlerde tüm vatandaşlarımızın da sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz” dedi. 
Acıgöl Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığırca Acıgöl İlçesinin çeşitli yerlerinde, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü şu günlerde minik dostlar için mama noktaları oluşturuldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığırca Acıgöl İlçesinin çeşitli yerlerinde, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü şu günlerde minik dostlar için mama noktaları oluşturuldu. 

 

Sokak hayvanlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Acıgöl Kaymakamı Salih Kaya,“Kar yağışı ve soğuk hava koşulları insanları olduğu kadar hayvanları da etkiliyor. Sevimli dostlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, aç kalmalarını önlemek için bu soğuk günlerde mama ve su takviyelerimizi ilçe genelinde yoğunlaştırdık. Sokaktaki canlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Bu soğuk günlerde tüm vatandaşlarımızın da sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.