Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Siyer-i Nebi Ödülleri Ercan Ertaş Tarafından Verildi

BELEDİYELER 20.01.2017 - 08:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Siyer-i Nebi Ödülleri Ercan Ertaş Tarafından Verildi

Anadolu Gençlik Derneği Tarafından Düzenlenen efendimizin İzinde Siyer-İ Nebi Yarışmasında Acıgöl İliçesinden İlk Üç Dereceye Giren Ortaokul Ve Lise Öğrencilerine Belediye Başkanı Ercan Ertaş Tarafından Hediyeleri Taktim Edildi.
Anadolu  Gençlik Derneği Tarafından  Düzenlenen efendimizin İzinde Siyer-İ Nebi Yarışmasında Acıgöl İliçesinden İlk Üç Dereceye Giren Ortaokul Ve Lise Öğrencilerine  Belediye Başkanı Ercan Ertaş Tarafından Hediyeleri Taktim Edildi.   Ödül Taktimi Sırasında Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koyuncu, Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Anadolu Gençlik Dernegi Acıgöl İlçe Başkanı Adem Biçer, Başkan Yardımcısı Ahmet Köksal, İmam Hatip Lisesi Müdürü Çapan Akkurt. Damat İbrahim Paşa Lisesi Müdürü Zeynel Kolutek, 4 Temmuz Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Baş, İnallı Ortaokulu Müdürü Cemil Arısoy, Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Kenan Açıkgöz, Karapınar İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı İlker Kaya   , ödül alacak öğrenciler ve yakınları da hazır bulundu.   Başkan Ertaş gençlere başarılarından dolayı tebrik ederken çeşitli nasihatlarda da bulunarak bu tür etkinlik ve yarışmalara katılıp rağbet göstermelerini tavsiye ederek hem dünyevi ve uhrevi yaşantılarında fayda sağlayacağını belirtti.   Ayrıca yarışmayı düzenleyenlere ve emeği geçenlerede hem belediye başkanı hemde ilçe mille eğitim müdürü teşekkürlerini iletti.   AGD Şube Başkanı Abdurrahim Doğru İse  teşkilat olarak gençlere sürekli hizmette bulunduklarını yıl içerisinde çeşitli etkinlik ve proğramlarının olduğunu bu tür çalışmaların sırf ahlaklı ve inançlı bir gençlik yetiştirmek için olduğunu açıkladı. Agd acıgöl ilçe başkanı adem biçer  de yarışma hakkında bilgi vererek  ilçemiz genelinde yarışmaya toplam  735 öğrenci başvuruda bulundu bunun 585 kişisi yarışmaya katıldı yarışmanın sonucunda ise ilçemizden katılan öğrencilerimiz gayretlerinin sonucunu almış bulunuyorlar il genelinde üst sıraları acıgöl'lü öğrenciler almış bulunmaktadır.   Ayrıca türkiye sıralamasında katılımın en çok olduğu yer de acıgöl ilçesidir dedi. Daha sonra ilçe genelinden lise ve orta okul öğrencilerinden kızlar ve erkekler kategorisine göre ilk üç sıraya giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.  
Anadolu Gençlik Derneği Tarafından Düzenlenen efendimizin İzinde Siyer-İ Nebi Yarışmasında Acıgöl İliçesinden İlk Üç Dereceye Giren Ortaokul Ve Lise Öğrencilerine Belediye Başkanı Ercan Ertaş Tarafından Hediyeleri Taktim Edildi.

Anadolu  Gençlik Derneği Tarafından  Düzenlenen efendimizin İzinde Siyer-İ Nebi Yarışmasında Acıgöl İliçesinden İlk Üç Dereceye Giren Ortaokul Ve Lise Öğrencilerine  Belediye Başkanı Ercan Ertaş Tarafından Hediyeleri Taktim Edildi.

 

Ödül Taktimi Sırasında Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koyuncu, Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Anadolu Gençlik Dernegi Acıgöl İlçe Başkanı Adem Biçer, Başkan Yardımcısı Ahmet Köksal, İmam Hatip Lisesi Müdürü Çapan Akkurt. Damat İbrahim Paşa Lisesi Müdürü Zeynel Kolutek, 4 Temmuz Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Baş, İnallı Ortaokulu Müdürü Cemil Arısoy, Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Kenan Açıkgöz, Karapınar İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı İlker Kaya   , ödül alacak öğrenciler ve yakınları da hazır bulundu.

 

Başkan Ertaş gençlere başarılarından dolayı tebrik ederken çeşitli nasihatlarda da bulunarak bu tür etkinlik ve yarışmalara katılıp rağbet göstermelerini tavsiye ederek hem dünyevi ve uhrevi yaşantılarında fayda sağlayacağını belirtti.

 

Ayrıca yarışmayı düzenleyenlere ve emeği geçenlerede hem belediye başkanı hemde ilçe mille eğitim müdürü teşekkürlerini iletti.

 

AGD Şube Başkanı Abdurrahim Doğru İse  teşkilat olarak gençlere sürekli hizmette bulunduklarını yıl içerisinde çeşitli etkinlik ve proğramlarının olduğunu bu tür çalışmaların sırf ahlaklı ve inançlı bir gençlik yetiştirmek için olduğunu açıkladı. Agd acıgöl ilçe başkanı adem biçer  de yarışma hakkında bilgi vererek  ilçemiz genelinde yarışmaya toplam  735 öğrenci başvuruda bulundu bunun 585 kişisi yarışmaya katıldı yarışmanın sonucunda ise ilçemizden katılan öğrencilerimiz gayretlerinin sonucunu almış bulunuyorlar il genelinde üst sıraları acıgöl'lü öğrenciler almış bulunmaktadır.

 

Ayrıca türkiye sıralamasında katılımın en çok olduğu yer de acıgöl ilçesidir dedi. Daha sonra ilçe genelinden lise ve orta okul öğrencilerinden kızlar ve erkekler kategorisine göre ilk üç sıraya giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.