Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Siyasetçi ve STK'lardan Şehitlerimize taziye

GÜNCEL 11.12.2020 - 12:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Siyasetçi ve STK'lardan Şehitlerimize taziye

Barış Pınarı bölgesinde hain terör saldırısında Şehitlerimize Nevşehirli siyasetçi ve STK'lardan taziye mesajları geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Barış Pınarı bölgesinde hain terör saldırısında Şehitlerimize Nevşehirli siyasetçi ve STK'lardan taziye mesajları geldi.     MHP İl Başkanı İlhan Kaya, "Barış Pınarı Harekatı bölgesinde hain terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."    Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası : "Resulayn’da bombalı araçla gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit düşen iki kahraman jandarmamıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Jandarma teşkilatımıza başsağlığı, yaralı jandarmalarımıza acil şifalar diliyoruz.     Milletimizin başı sağ olsun."   CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan : "Suriye'nin Resulayn kentinde Terör örgütü PKK/YPG tarafından bombalı araçla yapılan saldırı sonucu Şehit olan Askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı Askerlerimize acil şifa dilerim...    Ulusumuzun başı sağ olsun." 
Barış Pınarı bölgesinde hain terör saldırısında Şehitlerimize Nevşehirli siyasetçi ve STK'lardan taziye mesajları geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Barış Pınarı bölgesinde hain terör saldırısında Şehitlerimize Nevşehirli siyasetçi ve STK'lardan taziye mesajları geldi.  

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, "Barış Pınarı Harekatı bölgesinde hain terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." 

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası : "Resulayn’da bombalı araçla gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit düşen iki kahraman jandarmamıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Jandarma teşkilatımıza başsağlığı, yaralı jandarmalarımıza acil şifalar diliyoruz.  

 

Milletimizin başı sağ olsun."  

CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan : "Suriye'nin Resulayn kentinde Terör örgütü PKK/YPG tarafından bombalı araçla yapılan saldırı sonucu Şehit olan Askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı Askerlerimize acil şifa dilerim... 

 

Ulusumuzun başı sağ olsun." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.