Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sinema kulübü kuruldu

EĞİTİM 19.02.2021 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sinema kulübü kuruldu

Nevşehir Merkeze bağlı Kaymak'lı Anadolu Lisesi müdür yardımcısı ve Felsefe öğretmeni Ersan Yayan öncülüğünde okulda sinema kulübü kuruldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Kaymak'lı Anadolu Lisesi müdür yardımcısı ve Felsefe öğretmeni Ersan Yayan öncülüğünde okulda sinema kulübü kuruldu.   Kulüp öğrencileri ilk çalışmaları olan 'Değerler Eğitimi 1: Okulumuz' etkinliğini gerçekleştirdi.   Okul Müdürlüğünce, "İlgili kulübün oluşmasında ve çalışmalarında emeği olan değerli müdür yardımcımız Ersan Yayan başta olmak üzere tüm kulüp öğrencilerine gayretlerinden dolayı teşekkür eder, nice başarılı projeler üretebilmelerini dileriz" açıklamasında bulunuldu.
Nevşehir Merkeze bağlı Kaymak'lı Anadolu Lisesi müdür yardımcısı ve Felsefe öğretmeni Ersan Yayan öncülüğünde okulda sinema kulübü kuruldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Kaymak'lı Anadolu Lisesi müdür yardımcısı ve Felsefe öğretmeni Ersan Yayan öncülüğünde okulda sinema kulübü kuruldu.

 

Kulüp öğrencileri ilk çalışmaları olan 'Değerler Eğitimi 1: Okulumuz' etkinliğini gerçekleştirdi.

 

Okul Müdürlüğünce, "İlgili kulübün oluşmasında ve çalışmalarında emeği olan değerli müdür yardımcımız Ersan Yayan başta olmak üzere tüm kulüp öğrencilerine gayretlerinden dolayı teşekkür eder, nice başarılı projeler üretebilmelerini dileriz" açıklamasında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.