MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sınavı girecek gencin hayallerini Asım Çapacı kurtardı

GÜNCEL 15.06.2019 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sınavı girecek gencin hayallerini Asım Çapacı kurtardı

Bugün yapılan YKS sınavına katılmak üzere Gülşehir’den Nevşehir’e otomobille gelmekte olan Habib Can Aslan’ın kimliği otomobilin ön camına sıkıştı.
  Edinilen bilgilere göre, YKS sınavına katılmak üzere Gülşehir ilçesinden Nevşehir’e gelmekte olan Habib Can Aslan kimliğini otomobilin ön paneline koydu. Ön panele koyduğu kimliği kısa süre sonra ön cama sıkıştığını gören Aslan Gülşehir’de sanayiye gitti. Gülşehir sanayisinde açık esnaf bulamayan Habib Can Aslan çareyi Nevşehir’de açık iş yeri aramakta buldu. 2000 Evler Mahallesinde otomobil bakım iş yeri sahibi Asım Çapacı’nın iş yerinin açık olduğunu fark eden Aslan burada aracın ön camına sıkışan kimliğini çıkarttırdı.   Bir yıllık emeğinin kurtulduğunu söyleyen Habib Can Aslan iş yeri sahibi Asım Çapacı’ya benim bir yılımı kurtardığın için teşekkür ederim derken Çapacı’da sınava girecek olan gence başarılar diledi.
Bugün yapılan YKS sınavına katılmak üzere Gülşehir’den Nevşehir’e otomobille gelmekte olan Habib Can Aslan’ın kimliği otomobilin ön camına sıkıştı.

 

Edinilen bilgilere göre, YKS sınavına katılmak üzere Gülşehir ilçesinden Nevşehir’e gelmekte olan Habib Can Aslan kimliğini otomobilin ön paneline koydu. Ön panele koyduğu kimliği kısa süre sonra ön cama sıkıştığını gören Aslan Gülşehir’de sanayiye gitti. Gülşehir sanayisinde açık esnaf bulamayan Habib Can Aslan çareyi Nevşehir’de açık iş yeri aramakta buldu. 2000 Evler Mahallesinde otomobil bakım iş yeri sahibi Asım Çapacı’nın iş yerinin açık olduğunu fark eden Aslan burada aracın ön camına sıkışan kimliğini çıkarttırdı.

 

Bir yıllık emeğinin kurtulduğunu söyleyen Habib Can Aslan iş yeri sahibi Asım Çapacı’ya benim bir yılımı kurtardığın için teşekkür ederim derken Çapacı’da sınava girecek olan gence başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.