MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sinan Ogan Gülşehir'de MHP Belediye Başkanı Karşıladı

SİYASET 30.05.2016 - 16:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sinan Ogan Gülşehir'de MHP Belediye Başkanı Karşıladı

Bugün partilileriyle buluşmak üzere Sinan Oğan Nevşehir'e geldi.
Bugün partilileriyle buluşmak üzere Sinan Oğan Nevşehir'e geldi. Ankara'dan Nevşehir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Sinan Oğan kalabalık bir toplulukça Gülşehir Çevre yolu üzerinde bulunan Sadabad Parkı önünde  karşılandı.     Sinan Oğan "Ülkücü Hareket Engellenemez" sloganlarıyla karşılandı.   MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’a Gülşehir MHP Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen ve beraberindeki kalabalık grup karşıladı. Gülşehir ilçesinde yapılanları anlattı. Gülşehir Sadabad Parkı gezdirilerek buradaki yeni projeler hakkında bilgi verildi.     ÜLKÜCÜ HAREKETE HAREKET GETİRECEĞİZ   Sinan Oğan :"Türkiye'nin her yerine hizmet edeceğiz.Hatta tüm Dünyadaki Türklere ulaşacağız.Bir elimiz Kırım'da bir elimiz Türkmen Dağında olacak.Siz Başbuğ'dan sonra MHP'ye beni Genel Başkan seçeceksiniz.Bizde o koltuğun ağırlığını bilerek oturacağız.MHP Genel başkanı olunca Türklüğü yaşatacağız,Türkçülüğü benimseteceğiz.Ak saçlılar meclisini kuracağız ve ahdı vefayı oluşturacağız.Ne kadar küstürülmüş ne kadar dışlanmış partilimiz varsa hepsiyle birlik olacağız.Partimizin çay ocağında çalışanlarından tutun eski il başkanlarına kadar hepsine sahip çıkacağız."   MHP'Yİ BARAJ ALTI BIRAKMAK İSTİYORLAR Sinan Oğan :"MHP'yi erken seçime giderek baraj altı bırakmak istiyorlar.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanerken seçime sürükleyerek MHP'yi baraj altı bırakarak 400 Milletvekilini yakalamak istiyor.Başkanlık emellerine izin vermeyeceğiz. Kurultaydan sonra MHP ayağa kalkacak."  
Bugün partilileriyle buluşmak üzere Sinan Oğan Nevşehir'e geldi.

Bugün partilileriyle buluşmak üzere Sinan Oğan Nevşehir'e geldi.

Ankara'dan Nevşehir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Sinan Oğan kalabalık bir toplulukça Gülşehir Çevre yolu üzerinde bulunan Sadabad Parkı önünde  karşılandı.

 

 

Sinan Oğan "Ülkücü Hareket Engellenemez" sloganlarıyla karşılandı.

 

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’a Gülşehir MHP Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen ve beraberindeki kalabalık grup karşıladı. Gülşehir ilçesinde yapılanları anlattı. Gülşehir Sadabad Parkı gezdirilerek buradaki yeni projeler hakkında bilgi verildi.

 

 

ÜLKÜCÜ HAREKETE HAREKET GETİRECEĞİZ

 

Sinan Oğan :"Türkiye'nin her yerine hizmet edeceğiz.Hatta tüm Dünyadaki Türklere ulaşacağız.Bir elimiz Kırım'da bir elimiz Türkmen Dağında olacak.Siz Başbuğ'dan sonra MHP'ye beni Genel Başkan seçeceksiniz.Bizde o koltuğun ağırlığını bilerek oturacağız.MHP Genel başkanı olunca Türklüğü yaşatacağız,Türkçülüğü benimseteceğiz.Ak saçlılar meclisini kuracağız ve ahdı vefayı oluşturacağız.Ne kadar küstürülmüş ne kadar dışlanmış partilimiz varsa hepsiyle birlik olacağız.Partimizin çay ocağında çalışanlarından tutun eski il başkanlarına kadar hepsine sahip çıkacağız."

 

MHP'Yİ BARAJ ALTI BIRAKMAK İSTİYORLAR

Sinan Oğan :"MHP'yi erken seçime giderek baraj altı bırakmak istiyorlar.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanerken seçime sürükleyerek MHP'yi baraj altı bırakarak 400 Milletvekilini yakalamak istiyor.Başkanlık emellerine izin vermeyeceğiz. Kurultaydan sonra MHP ayağa kalkacak."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.