Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Selvi Kıbrıs barış harekatının yıldönümünü kutladı

SİYASET 21.07.2020 - 11:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Selvi Kıbrıs barış harekatının yıldönümünü kutladı

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi, Kıbrıs Barış Herakatının 46. yıldönümünü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi, Kıbrıs Barış Herakatının 46. yıldönümünü kutladı.   Selvi, "Adaleti tesis etmek, zulme son vermek ve zalimlere dur demek için dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ve yardımcısı Erbakan Hocamızın harekatın başlatılması emri veren ve askerlerimizin olağanüstü çabalarıyla kazanılan Kıbrıs Barış Harekatının 46. Yıl dönümünü kutluyor, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık afiyet diliyorum" ifadelerinde bulundu.
Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi, Kıbrıs Barış Herakatının 46. yıldönümünü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi, Kıbrıs Barış Herakatının 46. yıldönümünü kutladı.

 

Selvi, "Adaleti tesis etmek, zulme son vermek ve zalimlere dur demek için dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ve yardımcısı Erbakan Hocamızın harekatın başlatılması emri veren ve askerlerimizin olağanüstü çabalarıyla kazanılan Kıbrıs Barış Harekatının 46. Yıl dönümünü kutluyor, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık afiyet diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.