Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehitlerimize taziye mesajları

GÜNCEL 12.09.2020 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şehitlerimize taziye mesajları

Nevşehir'deki bazı siyasi parti ve Sivil toplum kuruluşları başkanları Van'daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden Şehitlerimize taziye mesajları yayınladılar.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'deki bazı siyasi parti ve Sivil toplum kuruluşları başkanları Van'daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden Şehitlerimize taziye mesajları yayınladılar.     Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız; "Milletimizin Başı Sağ olsun.     Van'ın Çatak ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz."     Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı İbrahim Demir, "Van’ın Çatak ilçesi kırsalında, hain terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."    Şuurlu Öğretmenler Derneği Şube Başkanı Mustafa Aydemir, " Van'ın Çatak ilçesi kırsalında meydana gelen çatışma da şehit düşen askerlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanları cennet dereceleri alî olsun inşallah."    MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı, "Van’ın Çatak ilçesinde Yıldırım-10 Norduz Operasyonu’nda şehit olan J.Yzb. Mahmut Topçu'ya, J.Uzm.Çvş. Sezer Uçar'a, J.Uzm.Çvş. Yusuf Uyar’a Allah’tan rahmet, yaralanan J.Yb Muammer Özdil’e acil şifalar diliyoruz."    Hak-İş İl Başkanı M. Fatih Mutlu, "Van'ın Çatak ilçesinde ilçesinde "Yıldırım-10 Norduz" operasyonu kapsamında çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." 
Nevşehir'deki bazı siyasi parti ve Sivil toplum kuruluşları başkanları Van'daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden Şehitlerimize taziye mesajları yayınladılar.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'deki bazı siyasi parti ve Sivil toplum kuruluşları başkanları Van'daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden Şehitlerimize taziye mesajları yayınladılar.  

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız; "Milletimizin Başı Sağ olsun.  

 

Van'ın Çatak ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz."  

 

Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı İbrahim Demir, "Van’ın Çatak ilçesi kırsalında, hain terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." 

 

Şuurlu Öğretmenler Derneği Şube Başkanı Mustafa Aydemir, " Van'ın Çatak ilçesi kırsalında meydana gelen çatışma da şehit düşen askerlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanları cennet dereceleri alî olsun inşallah." 

 

MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı, "Van’ın Çatak ilçesinde Yıldırım-10 Norduz Operasyonu’nda şehit olan J.Yzb. Mahmut Topçu'ya, J.Uzm.Çvş. Sezer Uçar'a, J.Uzm.Çvş. Yusuf Uyar’a Allah’tan rahmet, yaralanan J.Yb Muammer Özdil’e acil şifalar diliyoruz." 

 

Hak-İş İl Başkanı M. Fatih Mutlu, "Van'ın Çatak ilçesinde ilçesinde "Yıldırım-10 Norduz" operasyonu kapsamında çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.