MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Türkiye’nin terörle mücadelesi konulu konferansa katıldı

GÜNCEL 18.03.2019 - 18:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Türkiye’nin terörle mücadelesi konulu konferansa katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İçişleri Bakanı Mehmet Ersoy’un konuşmacı olarak katıldığı ‘Türkiye’nin Terörle Mücadelesi’ konulu konferansa katıldı.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen İç İşleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un konuşmacı olarak katıldığı ‘Türkiye’nin Terörle Mücadelesi’ konulu konferansa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erdoğan Çiçek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile çeşitli sivil toplum teşkilatlarının yöneticileri ve öğrenciler katıldı.   Konferansta İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Türkiye’nin 30 yılı aşkın terörle mücadelesine ilişkin bilgiler aktardı.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İçişleri Bakanı Mehmet Ersoy’un konuşmacı olarak katıldığı ‘Türkiye’nin Terörle Mücadelesi’ konulu konferansa katıldı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen İç İşleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un konuşmacı olarak katıldığı ‘Türkiye’nin Terörle Mücadelesi’ konulu konferansa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erdoğan Çiçek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile çeşitli sivil toplum teşkilatlarının yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

 

Konferansta İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Türkiye’nin 30 yılı aşkın terörle mücadelesine ilişkin bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.