Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen Halk Günü Uygulamasına Devam Ediyor

GÜNCEL 16.10.2018 - 13:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen Halk Günü Uygulamasına Devam Ediyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen tarafından başlatılan “Halk Günü” uygulaması devam ediyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’in makamında gerçekleştirilen halk günü uygulamasıyla vatandaşlar, randevu almaya gerek duymadan Seçen ile bire bir görüşme imkânı buluyor.   Belediye Başkanı Seçen, amaçlarının tüm vatandaşlar ile doğrudan iletişim kurmak ve yaşanılan sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.   Vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiklerini ancak yine de kendilerine ulaşmak için hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için Halk günü uygulamasıyla vatandaşları belediyede ağırladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Seçen:” Hemşehrilerimizin derdine derman olabilmek için gayret ediyoruz. Makamımız halka hizmet makamı. Bizde Nevşehirli hemşehrilerimizin hizmetkarı olarak bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve önerilerini de değerlendirme imkanı buluyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim temel sorunumuzdur. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonraki süreçte de etmeye de devam edeceğiz” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen tarafından başlatılan “Halk Günü” uygulaması devam ediyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’in makamında gerçekleştirilen halk günü uygulamasıyla vatandaşlar, randevu almaya gerek duymadan Seçen ile bire bir görüşme imkânı buluyor.

 

Belediye Başkanı Seçen, amaçlarının tüm vatandaşlar ile doğrudan iletişim kurmak ve yaşanılan sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

 

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiklerini ancak yine de kendilerine ulaşmak için hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için Halk günü uygulamasıyla vatandaşları belediyede ağırladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Seçen:” Hemşehrilerimizin derdine derman olabilmek için gayret ediyoruz. Makamımız halka hizmet makamı. Bizde Nevşehirli hemşehrilerimizin hizmetkarı olarak bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve önerilerini de değerlendirme imkanı buluyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim temel sorunumuzdur. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonraki süreçte de etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.