MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, halk günü uygulamalarına devam ediyor

NEVŞEHİR 18.12.2018 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, halk günü uygulamalarına devam ediyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, düzenlediği halk günü uygulamasıyla makamında halkın sorunlarını dinleyip sorunların çözümü için çaba harcıyor.
  Göreve geldiği günden beri her fırsatta vatandaşlarla olduğu kadar esnaf ve sanatkarlarla birlikte olan ve iletilen sorunlara karşı etkin çözümler gerçekleştiren Belediye Başkanı Seçen, kendisine ulaşma noktasında hiçbir vatandaşın sorun yaşamaması için Halk Günü uygulaması başlatmıştı. Başkan Seçen makamında kabul ettiği vatandaşların kendisine ulaştırdığı sorunların hızlı ve etkin bir şekilde çözüm oluşturmaya çaba harcıyor. Seçen’in düzenlediği halk gününe katılanlar arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastranomi Bölümü’nde eğitimlerini sürdüren Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Yaşar Mete başkanlığında yönetim kurulu üyesi gençlerde vardı. Başkan Seçen’e çiçek takdiminde bulunan gençler, eğitimlerine ilişkin bilgiler aktardılar. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, klasik belediyecilik anlayışının yanı sıra hizmetin merkezine insanı alan bir anlayış içerisinde çalıştıklarını dile getirerek “ Tüm gayretimiz ve çabamız hemşehrilerimizin derdine derman olabilmek. Bulunduğumuz bu makam halka hizmet makamı. Bizlerde başkan yardımcılarımızla ve birim yöneticisi arkadaşlarımızla, Nevşehirli hemşehrilerimizin bizlere ulaştırdığı sorun, dilek ve istekleri yerine getirmeye azami bir gayret gösteriyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerle eğer halkımızın gönüllerine dokunup , onların hayır dualarını alabiliyor isek bizlere ne mutlu. Halk günü uygulamamız ile vatandaşlarımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim temel sorunumuzdur, . Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde bunu sürdürme gayretinde olacağız” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, düzenlediği halk günü uygulamasıyla makamında halkın sorunlarını dinleyip sorunların çözümü için çaba harcıyor.

 

Göreve geldiği günden beri her fırsatta vatandaşlarla olduğu kadar esnaf ve sanatkarlarla birlikte olan ve iletilen sorunlara karşı etkin çözümler gerçekleştiren Belediye Başkanı Seçen, kendisine ulaşma noktasında hiçbir vatandaşın sorun yaşamaması için Halk Günü uygulaması başlatmıştı.

Başkan Seçen makamında kabul ettiği vatandaşların kendisine ulaştırdığı sorunların hızlı ve etkin bir şekilde çözüm oluşturmaya çaba harcıyor.

Seçen’in düzenlediği halk gününe katılanlar arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastranomi Bölümü’nde eğitimlerini sürdüren Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Yaşar Mete başkanlığında yönetim kurulu üyesi gençlerde vardı. Başkan Seçen’e çiçek takdiminde bulunan gençler, eğitimlerine ilişkin bilgiler aktardılar.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, klasik belediyecilik anlayışının yanı sıra hizmetin merkezine insanı alan bir anlayış içerisinde çalıştıklarını dile getirerek “ Tüm gayretimiz ve çabamız hemşehrilerimizin derdine derman olabilmek. Bulunduğumuz bu makam halka hizmet makamı. Bizlerde başkan yardımcılarımızla ve birim yöneticisi arkadaşlarımızla, Nevşehirli hemşehrilerimizin bizlere ulaştırdığı sorun, dilek ve istekleri yerine getirmeye azami bir gayret gösteriyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerle eğer halkımızın gönüllerine dokunup , onların hayır dualarını alabiliyor isek bizlere ne mutlu. Halk günü uygulamamız ile vatandaşlarımızın bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim temel sorunumuzdur, . Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde bunu sürdürme gayretinde olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.