Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Satılık 90 Kapasiteli Öğrenci Apartı - Kaçırılmayacak Fırsat

İLÇELER 04.04.2017 - 16:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Satılık 90 Kapasiteli Öğrenci Apartı - Kaçırılmayacak Fırsat

Lale Haber'de satılık eşya,ev,araba,arsa v.s mallarınızı bize ulaşarak daha fazla kişinin görmesinin sağlayabilir. Satımını hızlandırabilirsiniz. Bunun için bizimle irtibata geçiniz.
Nevşehir Gülşehir ilçesinde merkezi yerde bulunan altında ulusal market (BİM) olan 6 adet aşağıdaki özellikleri yazılı daireler isteyene teker teker isteyene toplu şekilde satılıktır. Dairelerin ayrı ayrı kat tapusu mevcuttur.    Ayrıca şuanda 65 öğrencisi bulunan apart olarka kullanılan dairelerde istenildiği takdirde komple ruhsatlı bir apart şeklinde devir edilerek verilebilir. Parası olup iş sahibi olmak isteyenlere idael bir ruhsatlı pansiyondur.    İşte apartın ve dairelerin özellikleri    BİNA ÖZELLİKLERİ KALORİFERLİ MERKEZİ TV SİSTEMİ DAİRELERDE İNTERNET SİSTEMİ DOĞALGAZA HAZIR TESİSAT ÇEVRE DÜZENLEME İÇİNDE APART EŞYALARI MEVCUT 90 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ 65 ÖĞRENCİSİ KAYITLI APART RUHSATI MEVCUT- HALİ HAZIRDA ÇALIŞIR    DAİRE ÖZELLİKLERİ 132 m2 6 Ayrı Daire GENİŞ ODALAR EN KALİTELİ MALZEMELER 150 m2 KİLER (Bodrum) 2 ADET AYRI TERAS KAT   APARTMAN KONUMU YENİ YAPILAN HASTANEYE , SAĞLIK OCAĞINA ,OKULA 3 DAKİKA MESAFEDE ANA CADDE ÜZERİ İŞLEK CADDE ÜZERİNDE MARKET ÜZERİNDE   GÜLŞEHİR KIZILIRMAK  CADDESİ - HACIBEKTAŞ - KIRŞEHİR YOLU İSTİKAMETİNDE    (Not: Dairelerde bulunan  apart eşyaları (yataklar,dolap,televizyon,halı komple fiyatın içindedir.)     İLETİŞİM ŞEVKET GENÇ 0535 491 80 07 APARTMANIN KOMPLE TESLİM FİYATI = 1.000.000 TL (BİNA BAŞINDA PAZARLIK MEVCUTTUR)   BİNA FOTOLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN      LaleHaber'de satılık eşya,ev,araba,arsa v.s mallarınızı bize ulaşarak daha fazla kişinin görmesinin sağlayabilir. Satımını hızlandırabilirsiniz. Bunun için bizimle irtibata geçiniz.     
Lale Haber'de satılık eşya,ev,araba,arsa v.s mallarınızı bize ulaşarak daha fazla kişinin görmesinin sağlayabilir. Satımını hızlandırabilirsiniz. Bunun için bizimle irtibata geçiniz.

Nevşehir Gülşehir ilçesinde merkezi yerde bulunan altında ulusal market (BİM) olan 6 adet aşağıdaki özellikleri yazılı daireler isteyene teker teker isteyene toplu şekilde satılıktır. Dairelerin ayrı ayrı kat tapusu mevcuttur. 

 

Ayrıca şuanda 65 öğrencisi bulunan apart olarka kullanılan dairelerde istenildiği takdirde komple ruhsatlı bir apart şeklinde devir edilerek verilebilir. Parası olup iş sahibi olmak isteyenlere idael bir ruhsatlı pansiyondur. 

 

İşte apartın ve dairelerin özellikleri 

 

BİNA ÖZELLİKLERİ

KALORİFERLİ

MERKEZİ TV SİSTEMİ

DAİRELERDE İNTERNET SİSTEMİ

DOĞALGAZA HAZIR TESİSAT

ÇEVRE DÜZENLEME

İÇİNDE APART EŞYALARI MEVCUT

90 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

65 ÖĞRENCİSİ KAYITLI

APART RUHSATI MEVCUT- HALİ HAZIRDA ÇALIŞIR 

 

DAİRE ÖZELLİKLERİ

132 m2 6 Ayrı Daire

GENİŞ ODALAR

EN KALİTELİ MALZEMELER

150 m2 KİLER (Bodrum)

2 ADET AYRI TERAS KAT

 

APARTMAN KONUMU

YENİ YAPILAN HASTANEYE , SAĞLIK OCAĞINA ,OKULA

3 DAKİKA MESAFEDE

ANA CADDE ÜZERİ

İŞLEK CADDE ÜZERİNDE MARKET ÜZERİNDE

 

GÜLŞEHİR KIZILIRMAK  CADDESİ - HACIBEKTAŞ - KIRŞEHİR YOLU İSTİKAMETİNDE 

 

(Not: Dairelerde bulunan  apart eşyaları (yataklar,dolap,televizyon,halı komple fiyatın içindedir.)

 

 

İLETİŞİM

ŞEVKET GENÇ

0535 491 80 07

APARTMANIN KOMPLE TESLİM FİYATI = 1.000.000 TL

(BİNA BAŞINDA PAZARLIK MEVCUTTUR)

 

BİNA FOTOLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN 

 

 

LaleHaber'de satılık eşya,ev,araba,arsa v.s mallarınızı bize ulaşarak daha fazla kişinin görmesinin sağlayabilir. Satımını hızlandırabilirsiniz. Bunun için bizimle irtibata geçiniz. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.