Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sarıaslan Meclis mesaisinde

SİYASET 10.02.2021 - 10:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sarıaslan Meclis mesaisinde

CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan'ın TBMM mesaisi sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan'ın TBMM mesaisi sürüyor.     Vekil Sarıaslan, "TBMM'de genel kurul çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta da gündemde muhalefet partilerinin vatandaşın sorunları ile, pahalılıkla, yoksullukla, gıda enflasyonu ile, ekonomik buhranla ilgili verdiği ve reddedilen önergeler ve uluslararası sözleşmeler var" paylaşımında bulundu.  
CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan'ın TBMM mesaisi sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan'ın TBMM mesaisi sürüyor.  

 

Vekil Sarıaslan, "TBMM'de genel kurul çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta da gündemde muhalefet partilerinin vatandaşın sorunları ile, pahalılıkla, yoksullukla, gıda enflasyonu ile, ekonomik buhranla ilgili verdiği ve reddedilen önergeler ve uluslararası sözleşmeler var" paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.