MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sanatçı Kürşat’ın Kapadokya’da Çektiği Klip Yayınlandı

KÜLTÜR-SANAT 16.09.2018 - 00:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sanatçı Kürşat’ın Kapadokya’da Çektiği Klip Yayınlandı

Nevşehirli hemşerimiz sanatçı Kürşat’ın geçtiğimiz hafta içerisinde Kapadokya bölgesinde çektiği klip yayına girdi.
    Nevşehirli hemşerimiz sanatçı Kürşat’ın yeni albümü için çektiği “Yav He He” şarkısı için Kapadokya’da çekmiş olduğu klip yayına girdi. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin tanıtımında benimde bir katkım olsun sözlerini paylaşarak memleketinde klip çeken Kürşat’ın şarkısı oldukça beğenilecek. Kapadokya Bölgesinin çeşitli yerlerinden çekilen klip çekimleri 2 gün boyunca devam ederken klip çekimlerinin tamamlanmasının ardından klip yayına girdi.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak Kapadokya bölgemizde klip çekerek bölgemize katkı sağlayan hemşerimiz Kürşat’a teşekkür ederiz.
Nevşehirli hemşerimiz sanatçı Kürşat’ın geçtiğimiz hafta içerisinde Kapadokya bölgesinde çektiği klip yayına girdi.

 

 

Nevşehirli hemşerimiz sanatçı Kürşat’ın yeni albümü için çektiği “Yav He He” şarkısı için Kapadokya’da çekmiş olduğu klip yayına girdi. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin tanıtımında benimde bir katkım olsun sözlerini paylaşarak memleketinde klip çeken Kürşat’ın şarkısı oldukça beğenilecek. Kapadokya Bölgesinin çeşitli yerlerinden çekilen klip çekimleri 2 gün boyunca devam ederken klip çekimlerinin tamamlanmasının ardından klip yayına girdi.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak Kapadokya bölgemizde klip çekerek bölgemize katkı sağlayan hemşerimiz Kürşat’a teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.