MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şampiyonların okulundan LGS başarısı

EĞİTİM 16.07.2020 - 15:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şampiyonların okulundan LGS başarısı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Ortaokulundan LGS başarısı
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Ortaokulundan LGS başarısı                        Sosyal ve akademik yönden elde ettiği başarılarla Nevşehir’in “öncü kurum”u olan Özel Kardelen Ortaokulu öğrencileri, LGS’de de büyük başarı gösterdi. Cesur Akün, Yiğit Akün, Hüseyin Kağan Özdemir gibi birçok Türkiye ve Nevşehir 1.si yetiştiren Özel Kardelen Ortaokulu, her yıl olduğu gibi bu yılda da LGS’ye damgasını vurdu.  1’lik dilimde yer alan 16 öğrenci, 2’lik dilimde yer alan 28 öğrenci 3’lük dilimde yer alan 32 öğrencisiyle ve elde ettiği derecelere ve şampiyonluklara bir yenisini daha ekleyen Kardelen’ler, Türkiye’nin en seçkin okullarına yerleşebilecek puanları elde etti. Elde edilen bu başarıların yanında Özel Kardelen Ortaokulu, kitlesel başarıda da son 5 yılda olduğu gibi bu yılda da şampiyonluğunu devam ettirdi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Ortaokulundan LGS başarısı

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Ortaokulundan LGS başarısı

                      

Sosyal ve akademik yönden elde ettiği başarılarla Nevşehir’in “öncü kurum”u olan Özel Kardelen Ortaokulu öğrencileri, LGS’de de büyük başarı gösterdi. Cesur Akün, Yiğit Akün, Hüseyin Kağan Özdemir gibi birçok Türkiye ve Nevşehir 1.si yetiştiren Özel Kardelen Ortaokulu, her yıl olduğu gibi bu yılda da LGS’ye damgasını vurdu.  1’lik dilimde yer alan 16 öğrenci, 2’lik dilimde yer alan 28 öğrenci 3’lük dilimde yer alan 32 öğrencisiyle ve elde ettiği derecelere ve şampiyonluklara bir yenisini daha ekleyen Kardelen’ler, Türkiye’nin en seçkin okullarına yerleşebilecek puanları elde etti. Elde edilen bu başarıların yanında Özel Kardelen Ortaokulu, kitlesel başarıda da son 5 yılda olduğu gibi bu yılda da şampiyonluğunu devam ettirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.