MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şampiyonlar tercihini yine Kardelen'den yana kullandı

EĞİTİM 23.07.2020 - 12:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şampiyonlar tercihini yine Kardelen'den yana kullandı

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, şampiyonların tercihi olmaya devam ediyor.
  Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, şampiyonların tercihi olmaya devam ediyor.   Sosyal ve akademik yönden elde ettiği başarılarla Nevşehir'in "öncü kurum"u olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, şampiyonları ağırlamaya devam ediyor. Son olarak STS Nevşehir 1.si olan Alper İlbars da lise eğitimi için tercihini Özel Kardelen Fen Lisesinden yana kullandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavları düzeyinde şampiyonlar çıkarmaya ve LGS'de şampiyon olan öğrencileri kurumumuzda ağırlamaya devam ediyoruz. Son olarak yıl içerisinde gerçekleştirilen tüm STS'lerde Nevşehir 1. olan Alper İlbars da tercihini Özel Kardelen Fen Lisesinden yana kullanarak ailemize katılmıştır. Şampiyon öğrencilerimizin bizleri tercih etmesinde bir dizi sebep bulunmakta. Bunların başında da tartışmasız şekilde bölgenin lideri konumunda bulunan ve her biri alanında uzman eğitim kadromuz gelmekte. Bunun yanında öğrencilerimizin maksimum düzeyde gelişimini sağlamak için uyguladığımız eğitim programları da öğrencilerimiz için önem arz etmekte. Tam donanımlı eğitim kadromuz ve tam donanımlı kampüsümüzle öğrencilerimize eğitim ve öğretimde her zaman olduğu gibi en iyi hizmeti vereceğimiz konusunda tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin müsterih olmasını diliyorum. Bu eylemler doğrultusunda Kardelen'i tercih ederek Kardelenli olmanın ayrıcalığından yararlanacak olan tüm şampiyon öğrencilerime ve saygıdeğer velilerime gösterdikleri teveccühten ötürü şükranlarımı sunuyorum." dedi.  
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, şampiyonların tercihi olmaya devam ediyor.

 

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, şampiyonların tercihi olmaya devam ediyor.

 

Sosyal ve akademik yönden elde ettiği başarılarla Nevşehir'in "öncü kurum"u olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, şampiyonları ağırlamaya devam ediyor. Son olarak STS Nevşehir 1.si olan Alper İlbars da lise eğitimi için tercihini Özel Kardelen Fen Lisesinden yana kullandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavları düzeyinde şampiyonlar çıkarmaya ve LGS'de şampiyon olan öğrencileri kurumumuzda ağırlamaya devam ediyoruz. Son olarak yıl içerisinde gerçekleştirilen tüm STS'lerde Nevşehir 1. olan Alper İlbars da tercihini Özel Kardelen Fen Lisesinden yana kullanarak ailemize katılmıştır. Şampiyon öğrencilerimizin bizleri tercih etmesinde bir dizi sebep bulunmakta. Bunların başında da tartışmasız şekilde bölgenin lideri konumunda bulunan ve her biri alanında uzman eğitim kadromuz gelmekte. Bunun yanında öğrencilerimizin maksimum düzeyde gelişimini sağlamak için uyguladığımız eğitim programları da öğrencilerimiz için önem arz etmekte. Tam donanımlı eğitim kadromuz ve tam donanımlı kampüsümüzle öğrencilerimize eğitim ve öğretimde her zaman olduğu gibi en iyi hizmeti vereceğimiz konusunda tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin müsterih olmasını diliyorum. Bu eylemler doğrultusunda Kardelen'i tercih ederek Kardelenli olmanın ayrıcalığından yararlanacak olan tüm şampiyon öğrencilerime ve saygıdeğer velilerime gösterdikleri teveccühten ötürü şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.