Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Salgın, 'Bu kurşun Rasim Arı’ya değil Nevşehirliye sıkılmıştır '

GÜNCEL 11.12.2020 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Salgın, 'Bu kurşun Rasim Arı’ya değil Nevşehirliye sıkılmıştır '

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı, İş Adamı Zafer Salgın, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya yapılan saldırıyı kınadı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı, İş Adamı Zafer Salgın, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya yapılan saldırıyı kınadı.     Söz konusu saldırının Başkan Rasim Arı'ya değil, Nevşehirliye sıkıldığını belirten Salgın, "Rasim Arı Yalnız Değildir. Yiğit olan haklı davasında hakkı varsa silah sıkarak değil, kanunlar çerçevesinde hakkını arar. Faillerin en kısa zamanda yakalanıp adalet önüne çıkartılacağı hususunda güvenlik güçlerimize güveniyoruz. Bir daha böyle bir talihsiz olayın tekrarlanmamasını ümit ediyor ve Sayın Rasim Arı’nın yanında olduğumu kamuoyuna bildiririm. Nevşehir Belediye başkanı Sayın Rasim Arı’ya yapılan silahlı saldırıyı nefretle kınıyorum. Başkanımıza ve Nevşehir halkına çok geçmiş olsun" dedi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı, İş Adamı Zafer Salgın, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya yapılan saldırıyı kınadı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı, İş Adamı Zafer Salgın, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya yapılan saldırıyı kınadı.  

 

Söz konusu saldırının Başkan Rasim Arı'ya değil, Nevşehirliye sıkıldığını belirten Salgın, "Rasim Arı Yalnız Değildir. Yiğit olan haklı davasında hakkı varsa silah sıkarak değil, kanunlar çerçevesinde hakkını arar. Faillerin en kısa zamanda yakalanıp adalet önüne çıkartılacağı hususunda güvenlik güçlerimize güveniyoruz. Bir daha böyle bir talihsiz olayın tekrarlanmamasını ümit ediyor ve Sayın Rasim Arı’nın yanında olduğumu kamuoyuna bildiririm. Nevşehir Belediye başkanı Sayın Rasim Arı’ya yapılan silahlı saldırıyı nefretle kınıyorum. Başkanımıza ve Nevşehir halkına çok geçmiş olsun" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.