Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlıkta FETÖ’nun Mahmut Aydın Oyunu

GÜNCEL 25.10.2016 - 16:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sağlıkta FETÖ’nun Mahmut Aydın Oyunu

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir’de FETÖ’nun oyunlarını tek tek açıklıyoruz.
    Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir’de FETÖ’nun oyunlarını tek tek açıklıyoruz.   Fethullahçı Terör Örgütü Paralel İhanet Çetesi (PİÇ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın savcılık ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı koyularak serbest bırakılmıştı.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak FETÖ ile ilgili sağlıkta yapmış olduğumuz araştırmaları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyoruz.   Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bazı FETÖ’cu doktor ve yine bu bünyede çalışan sağlıkçıların açığa alınmasının ardından kimi sağlıkçı yakınları ve sağlıkta halen görevde olan kripto FETÖ’cuların Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın’a çeşitli iftiralar atarak kendilerini ört pas etmek amacıyla bu oyunu ortaya çıkararak kendilerini gizlediler.   Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın’ın bugüne kadar FETÖ ile hiçbir şekilde bağlantısı olmadığı halde sanki bağlantısı varmış gibi çeşitli yerlere lanse eden kripto FETÖ’cular bu iftira sonrasında Dr. Mahmut Aydın’ın gözaltına alınmasını sağlamış ve adeta diğer üst makam ve alt kısımda çalışan kripto FETÖ’cü yandaşlarını saklamayı başarmış oldular.   Peki, Dr. Mahmut Aydın’a kim veya kimler iftira attı?   İşte tüm bu soruların cevabını yapmış olduğumuz araştırmalar sonrasında sağlık çalışanları arasında yer alan üst düzey FETÖ mensupları ve yine halen çeşitli sağlık çalışanları arasında yer alan kendilerini adeta Enderuncu olarak lanse ederek ortaya Mahmut Aydın ismini çıkarttıkları ve bu sayede de kendilerini FETÖ mensubu olarak açığa, gözaltına hatta tutuklanmalarına engel oldular.   Sağlıkta FETÖ dosyamız yarın devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin. 
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir’de FETÖ’nun oyunlarını tek tek açıklıyoruz.

 

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehir’de FETÖ’nun oyunlarını tek tek açıklıyoruz.

 

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel İhanet Çetesi (PİÇ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın savcılık ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı koyularak serbest bırakılmıştı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak FETÖ ile ilgili sağlıkta yapmış olduğumuz araştırmaları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyoruz.

 

Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bazı FETÖ’cu doktor ve yine bu bünyede çalışan sağlıkçıların açığa alınmasının ardından kimi sağlıkçı yakınları ve sağlıkta halen görevde olan kripto FETÖ’cuların Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın’a çeşitli iftiralar atarak kendilerini ört pas etmek amacıyla bu oyunu ortaya çıkararak kendilerini gizlediler.

 

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın’ın bugüne kadar FETÖ ile hiçbir şekilde bağlantısı olmadığı halde sanki bağlantısı varmış gibi çeşitli yerlere lanse eden kripto FETÖ’cular bu iftira sonrasında Dr. Mahmut Aydın’ın gözaltına alınmasını sağlamış ve adeta diğer üst makam ve alt kısımda çalışan kripto FETÖ’cü yandaşlarını saklamayı başarmış oldular.

 

Peki, Dr. Mahmut Aydın’a kim veya kimler iftira attı?

 

İşte tüm bu soruların cevabını yapmış olduğumuz araştırmalar sonrasında sağlık çalışanları arasında yer alan üst düzey FETÖ mensupları ve yine halen çeşitli sağlık çalışanları arasında yer alan kendilerini adeta Enderuncu olarak lanse ederek ortaya Mahmut Aydın ismini çıkarttıkları ve bu sayede de kendilerini FETÖ mensubu olarak açığa, gözaltına hatta tutuklanmalarına engel oldular.

 

Sağlıkta FETÖ dosyamız yarın devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.