Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlıkçılara e-imza bilgilendirmesi

SAĞLIK 09.12.2020 - 14:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sağlıkçılara e-imza bilgilendirmesi

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü e-imza uygulamasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü e-imza uygulamasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.     Açıklamada; "694 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatları İl Sağlık Müdürlüğü çatısı altında toplanmış olup, bundan sonraki süreçte e-imza sertifikası başvuru ve yenileme işlemleri için Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Bilgi Sistemleri birimine başvurulması gerekmektedir. Başvuru ve yenileme işlemleri için KAMUSM adresini kullanabilirsiniz" denildi.  
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü e-imza uygulamasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü e-imza uygulamasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.  

 

Açıklamada; "694 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatları İl Sağlık Müdürlüğü çatısı altında toplanmış olup, bundan sonraki süreçte e-imza sertifikası başvuru ve yenileme işlemleri için Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Bilgi Sistemleri birimine başvurulması gerekmektedir. Başvuru ve yenileme işlemleri için KAMUSM adresini kullanabilirsiniz" denildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.