Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık Sen Şube Başkanı Güzdüzpolat, Karaca’yı ziyaret etti

SAĞLIK 16.12.2020 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sağlık Sen Şube Başkanı Güzdüzpolat, Karaca’yı ziyaret etti

Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanı Tolga Karaca’yı ziyaret etti.
  Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığına atanan Tolga Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Sağlık Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, KGK İl Başkanı Tolga Karaca’yı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Gündüzpolat, “ Nevşehir’de yapmış olduğumuz çalışmaları kamuoyuna aktaran basın mensuplarına dün olduğu gibi bugünde minnettarız. Geçmiş olduğumuz zorlu süreçte bizlerin en büyük destekçilerinden olan gazetecilere teşekkürlerimizi bir kez daha iletmek istiyoruz. Sizlere de yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.   KGK İl Başkanı Tolga Karaca’da ziyaretinden dolayı Sağlık Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat’a teşekkür etti.  
Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanı Tolga Karaca’yı ziyaret etti.

 

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanlığına atanan Tolga Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Sağlık Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, KGK İl Başkanı Tolga Karaca’yı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Gündüzpolat, “ Nevşehir’de yapmış olduğumuz çalışmaları kamuoyuna aktaran basın mensuplarına dün olduğu gibi bugünde minnettarız. Geçmiş olduğumuz zorlu süreçte bizlerin en büyük destekçilerinden olan gazetecilere teşekkürlerimizi bir kez daha iletmek istiyoruz. Sizlere de yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

KGK İl Başkanı Tolga Karaca’da ziyaretinden dolayı Sağlık Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat’a teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.