Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık-Sen’den istişare toplantısı

SAĞLIK 03.10.2019 - 11:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sağlık-Sen’den istişare toplantısı

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca istişare toplantısı gerçekleştirildi
  NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca istişare toplantısı gerçekleştirildi.   Sağlık-Sen Genel başkan yardımcısı Mahmut Faruk Doğan'ın katılımlarıyla Nevşehir şubesinin teşkilat toplantısını gerçekleştirildi.   Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, “Güncel konuların ve teşkilatımızın uç beyleri olan temsilcilerimizin taleplerinin değerlendirildiği ve dinlendiği verimli geçen toplantımıza katılımlarından dolayı Genel Başkan Yardımcımız Mahmut Faruk Doğan'a, Kayseri şube başkanımız Hakan Keser ve yönetim kuruluna ve özellikle teşkilatımızın bel kemiği temsilcilerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim” dedi.  
Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca istişare toplantısı gerçekleştirildi

 

NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

Sağlık-Sen Genel başkan yardımcısı Mahmut Faruk Doğan'ın katılımlarıyla Nevşehir şubesinin teşkilat toplantısını gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, “Güncel konuların ve teşkilatımızın uç beyleri olan temsilcilerimizin taleplerinin değerlendirildiği ve dinlendiği verimli geçen toplantımıza katılımlarından dolayı Genel Başkan Yardımcımız Mahmut Faruk Doğan'a, Kayseri şube başkanımız Hakan Keser ve yönetim kuruluna ve özellikle teşkilatımızın bel kemiği temsilcilerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.