MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ressam Ayten Baran Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde Sergi Açıyor

KÜLTÜR-SANAT 15.09.2017 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ressam Ayten Baran Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde Sergi Açıyor

Ressam Ayten Baran Türkiye’nin ilk Bebek Müzesi olarak da bilinen Mustafapaşa Sanat ve Tarih Müzesinde sergi açacak.
  Ressam Ayten Baran Türkiye’nin ilk Bebek Müzesi olarak da bilinen Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde sergi açacak.   Bugün saat 17.00’da açılışı yapılacak olan ‘Renkli Dünya’ adlı sergi Mustafapaşa'da bulunan Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde açılacak. Tuval yerine ebru ve telis kumaşı kullanması ile bilinen Sanatçı, 20 eserini sanatseverlerin beğenisine sunacak. Sanatseverler 20 Eylül'e kadar sergiyi gezebilecek.   Ressam Ayten Baran kimdir? Malatya doğumlu olan Ayten Baran, Bakırköy Kız Meslek Lisesindeki okul hayatının ardından Ressam Mehmet Öz ve Ressam Ahmet Şahit'ten uzun yıllar eğitimler aldı. 10 yıldır kendi atölyesinde resim yapan Sanatçı, ebru ve telis kumaşı üzerine yaptığı yağlı boya tablolarla tanınıyor. Sanatçının yurtdışı ve yurtiçinde açtığı 29 kişisel sergisi bulunmaktadır.  
Ressam Ayten Baran Türkiye’nin ilk Bebek Müzesi olarak da bilinen Mustafapaşa Sanat ve Tarih Müzesinde sergi açacak.

 

Ressam Ayten Baran Türkiye’nin ilk Bebek Müzesi olarak da bilinen Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde sergi açacak.  

Bugün saat 17.00’da açılışı yapılacak olan ‘Renkli Dünya’ adlı sergi Mustafapaşa'da bulunan Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinde açılacak. Tuval yerine ebru ve telis kumaşı kullanması ile bilinen Sanatçı, 20 eserini sanatseverlerin beğenisine sunacak. Sanatseverler 20 Eylül'e kadar sergiyi gezebilecek.

 

Ressam Ayten Baran kimdir?

Malatya doğumlu olan Ayten Baran, Bakırköy Kız Meslek Lisesindeki okul hayatının ardından Ressam Mehmet Öz ve Ressam Ahmet Şahit'ten uzun yıllar eğitimler aldı. 10 yıldır kendi atölyesinde resim yapan Sanatçı, ebru ve telis kumaşı üzerine yaptığı yağlı boya tablolarla tanınıyor. Sanatçının yurtdışı ve yurtiçinde açtığı 29 kişisel sergisi bulunmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.