MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektörlük Seçimlerine Güçlü Aday

GÜNCEL 16.06.2016 - 14:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektörlük Seçimlerine Güçlü Aday

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimi öncesinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem rektör adaylığını açıkladı.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimi öncesinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem rektör adaylığını açıkladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde dört yıldır Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem 26 Temmuz 2016 tarihinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yapılacak olan rektörlük seçiminde aday olacağını açıkladı. Erdem, “  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesinde dört yıl boyunca Dekanlık görevini yürüttüm. Üniversitede göreve başlamam ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini el birliği içerisinde hep yukarılara taşımak için çalıştık. 2007 yılında kurulan üniversitemiz her geçen gün büyümeye ve bunun yanı sıra öğrenci sayısını, öğretim üyesi kadrosunu artırarak bugünlere geldi. Ben bugüne kadar üniversitemize hizmetlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Tabi ki bu bayrak yarışında diğer öğretim üyesi arkadaşlarımızda olacaktır. Hepimizin de ortak amacı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini Türkiye’nin parmakla gösterilen bir üniversite yapmak olacaktır. Üniversitemiz artık kendi kendine yetebilecek, kendi yöneticilerini kendi içinden çıkarabilecek bir çaptadır. Ben üniversitemizde görev yapan gerek diğer akademik personelleri gerekse idari personelleri yakinen tanımaktayım. Arkadaşlarımız bizlerin üniversitemize neler katabileceğimizin bilincindeler. Biz bu bayrağı alıp en yukarılara nasıl taşımanın hesabı içerisinde olacağız. Ben de bu yüzden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçiminde aday olduğumu söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.   Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem halen TÜBİTAK ‘ta BİDEP (Akademik Değerlendirme Komisyonu üyeliği) yapmaktadır. Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Eğitimcileri arasında yer almaktadır. 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimi öncesinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem rektör adaylığını açıkladı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimi öncesinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem rektör adaylığını açıkladı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde dört yıldır Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem 26 Temmuz 2016 tarihinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yapılacak olan rektörlük seçiminde aday olacağını açıkladı. Erdem, “  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesinde dört yıl boyunca Dekanlık görevini yürüttüm. Üniversitede göreve başlamam ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini el birliği içerisinde hep yukarılara taşımak için çalıştık. 2007 yılında kurulan üniversitemiz her geçen gün büyümeye ve bunun yanı sıra öğrenci sayısını, öğretim üyesi kadrosunu artırarak bugünlere geldi. Ben bugüne kadar üniversitemize hizmetlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Tabi ki bu bayrak yarışında diğer öğretim üyesi arkadaşlarımızda olacaktır. Hepimizin de ortak amacı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini Türkiye’nin parmakla gösterilen bir üniversite yapmak olacaktır. Üniversitemiz artık kendi kendine yetebilecek, kendi yöneticilerini kendi içinden çıkarabilecek bir çaptadır. Ben üniversitemizde görev yapan gerek diğer akademik personelleri gerekse idari personelleri yakinen tanımaktayım. Arkadaşlarımız bizlerin üniversitemize neler katabileceğimizin bilincindeler. Biz bu bayrağı alıp en yukarılara nasıl taşımanın hesabı içerisinde olacağız. Ben de bu yüzden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçiminde aday olduğumu söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.  

Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem halen TÜBİTAK ‘ta BİDEP (Akademik Değerlendirme Komisyonu üyeliği) yapmaktadır. Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Eğitimcileri arasında yer almaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.