MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Aktekin mezun öğrencileri misafir etti

EĞİTİM 21.08.2020 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rektör Aktekin mezun öğrencileri misafir etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, mezuniyet hatırası için üniversite kampüsüne gelen öğrencileri makamına davet etti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, mezuniyet hatırası için üniversite kampüsüne gelen öğrencileri makamına davet etti.   Pandemi nedeniyle eğitim- öğretim dönemini uzaktan eğitimle tamamlayarak mezun olan NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Elif Acar, Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kevser Koç ile Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Emre Topal, üniversitede geçirdikleri güzel günlerini yâd ederek mezun olmanın heyecanını ve sevincini buruk da olsa yaşamak için kampüsün farklı noktalarında mezuniyet hatırası olarak fotoğraf çekindiler.   Aktekin: Sizlersiz Buruk Bir Yıl Geçerdik Kampüsün farklı noktalarında hatıra fotoğrafları çektiren öğrencileri görerek makamına davet eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, öğrencisiz bir eğitim-öğretim yılını tamamlamanın burukluğunu içerisinde olduklarını ifade etti.   Aktekin, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgın nedeniyle bu sene eğitim-öğretim yılını öğrencilerden ayrı kalmanın burukluğu içerisinde tamamlamakla birlikte, sembolik mezuniyet törenini de sadece dereceye giren lisans ve ön lisans program öğrencilerinin ve ailelerinin katılımıyla mezun olan tüm öğrenciler adına gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını söyledi.   Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Aktekin ayrıca öğrencilere, boş zamanlarını okuyarak değerlendirmeleri amacıyla değişik yayınlarda oluşan kitap hediye etti.                                                                 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, mezuniyet hatırası için üniversite kampüsüne gelen öğrencileri makamına davet etti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, mezuniyet hatırası için üniversite kampüsüne gelen öğrencileri makamına davet etti.

 

Pandemi nedeniyle eğitim- öğretim dönemini uzaktan eğitimle tamamlayarak mezun olan NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Elif Acar, Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kevser Koç ile Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Emre Topal, üniversitede geçirdikleri güzel günlerini yâd ederek mezun olmanın heyecanını ve sevincini buruk da olsa yaşamak için kampüsün farklı noktalarında mezuniyet hatırası olarak fotoğraf çekindiler.

 

Aktekin: Sizlersiz Buruk Bir Yıl Geçerdik

Kampüsün farklı noktalarında hatıra fotoğrafları çektiren öğrencileri görerek makamına davet eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, öğrencisiz bir eğitim-öğretim yılını tamamlamanın burukluğunu içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Aktekin, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgın nedeniyle bu sene eğitim-öğretim yılını öğrencilerden ayrı kalmanın burukluğu içerisinde tamamlamakla birlikte, sembolik mezuniyet törenini de sadece dereceye giren lisans ve ön lisans program öğrencilerinin ve ailelerinin katılımıyla mezun olan tüm öğrenciler adına gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

 

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Aktekin ayrıca öğrencilere, boş zamanlarını okuyarak değerlendirmeleri amacıyla değişik yayınlarda oluşan kitap hediye etti.

                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.