Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Aktekin, kime hizmet ediyor?

EĞİTİM 26.09.2021 - 19:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rektör Aktekin, kime hizmet ediyor?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görsele tüm Türkiye’den çığ gibi tepkiler geldi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılan İlluminati görseline tüm Türkiye’den çığ gibi tepkiler geldi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin göreve geldiği ilk günden beri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni geriye götürdüğü yetmiyormuş gibi bir de üniversitenin sosyal medya hesaplarından İlluminati simgesini kullanması büyük tepkilere neden oldu.   Şimdi bizde Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e soruyoruz; Acaba siz kime hizmet ediyorsunuz?   İşte sosyal medyadan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne gelen o tepkilerden bazıları;  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görsele tüm Türkiye’den çığ gibi tepkiler geldi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılan İlluminati görseline tüm Türkiye’den çığ gibi tepkiler geldi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin göreve geldiği ilk günden beri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni geriye götürdüğü yetmiyormuş gibi bir de üniversitenin sosyal medya hesaplarından İlluminati simgesini kullanması büyük tepkilere neden oldu.

 

Şimdi bizde Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e soruyoruz; Acaba siz kime hizmet ediyorsunuz?

 

İşte sosyal medyadan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne gelen o tepkilerden bazıları;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.