MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

PTT kuruluşunun 181.yılını kutluyor

GÜNCEL 22.10.2021 - 11:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

PTT kuruluşunun 181.yılını kutluyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) kuruluşunun 181.yıldönümünü kutluyor.
  23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT kuruluşunun 181.yıldönümü kutluyor. PTT Baş Müdürü Niyazi Bal ve beraberindekiler Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek PTT’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, PTT’nin Türkiye için ne denli önemli bir kuruluş olduğunu ifade ederken PTT’nin kuruluşunun 181.yılını kutladı.
Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) kuruluşunun 181.yıldönümünü kutluyor.

 

23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT kuruluşunun 181.yıldönümü kutluyor. PTT Baş Müdürü Niyazi Bal ve beraberindekiler Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek PTT’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, PTT’nin Türkiye için ne denli önemli bir kuruluş olduğunu ifade ederken PTT’nin kuruluşunun 181.yılını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.