Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Plastik Aşklar tiyatro oyunu Nevşehir’de sahnelenecek

KÜLTÜR-SANAT 26.02.2020 - 21:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Plastik Aşklar tiyatro oyunu Nevşehir’de sahnelenecek

Günümüzün ilişkilerini, hızla tükenen duygularını iki kadının hikâyesiyle komik ve eğlenceli bir şekilde seyirciye aktarıldığı ve Türk tiyatrosunun önemli oyuncularından Oya Başar ve Begüm Birgören’in rol aldığı “Plastik Aşklar” Nevşehir’de tiyatro severler ile buluşacak.
  Kadın psikolojini anlama adına önemli mesajlar içeren “Plastik Aşklar”, 29 Şubat Cumartesi akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.   Eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev ile çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber, saf Sezen'in yüzleşmelerini, gelgitlerini, hayatla, kendileriyle ve ortak aşklarıyla hesaplaşmalarını sahneye taşıyan “Plastik Aşklar”, bu sorulara yanıt ararken kadın psikolojisini anlamak adına da önemli mesajlar veriyor.   Ali Cüneyd Kılcıoğlu yazdığı, Orçun Ucal'ın yönettiği komedide Alev'i usta oyuncu Oya Başar, Sezen'iyse Begüm Birgören canlandırıyor.   Yetişkinler için 10 TL, öğrenciler için ise 5 TL’den satışa sunulan oyunun biletleri Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası içerisinde bulunan Kentli Servisi’nden 08.00-17.00 saatleri arasında temin edilebilecek.   12 yaş altı çocukların ve biletsiz izleyicilerin kabul edilmeyeceği oyunun tüm bilet geliri ile daha önceki oyunlarda olduğu gibi engelliler için tekerlekli sandalye alınacak.
Günümüzün ilişkilerini, hızla tükenen duygularını iki kadının hikâyesiyle komik ve eğlenceli bir şekilde seyirciye aktarıldığı ve Türk tiyatrosunun önemli oyuncularından Oya Başar ve Begüm Birgören’in rol aldığı “Plastik Aşklar” Nevşehir’de tiyatro severler ile buluşacak.

 

Kadın psikolojini anlama adına önemli mesajlar içeren “Plastik Aşklar”, 29 Şubat Cumartesi akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.

 

Eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev ile çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber, saf Sezen'in yüzleşmelerini, gelgitlerini, hayatla, kendileriyle ve ortak aşklarıyla hesaplaşmalarını sahneye taşıyan “Plastik Aşklar”, bu sorulara yanıt ararken kadın psikolojisini anlamak adına da önemli mesajlar veriyor.

 

Ali Cüneyd Kılcıoğlu yazdığı, Orçun Ucal'ın yönettiği komedide Alev'i usta oyuncu Oya Başar, Sezen'iyse Begüm Birgören canlandırıyor.

 

Yetişkinler için 10 TL, öğrenciler için ise 5 TL’den satışa sunulan oyunun biletleri Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası içerisinde bulunan Kentli Servisi’nden 08.00-17.00 saatleri arasında temin edilebilecek.

 

12 yaş altı çocukların ve biletsiz izleyicilerin kabul edilmeyeceği oyunun tüm bilet geliri ile daha önceki oyunlarda olduğu gibi engelliler için tekerlekli sandalye alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.