Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

PKK’nın Korkulu Rüyası Olacak

GÜNCEL 24.09.2016 - 15:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

PKK’nın Korkulu Rüyası Olacak

Korucuların askerle birlikte kırsalda organize hareket edecekleri özel tim kurulması için düğmeye basıldı
Korucuların askerle birlikte kırsalda organize hareket edecekleri özel tim kurulması için düğmeye basıldı       Korucuların askerle birlikte kırsalda organize hareket edecekleri özel tim kurulması için çalışmaların başlayacağı ve statüleri iyileştirilecek olan korucuların terörle mücadelede daha etkin hale getirileceği belirtildi.       Bakan Soylu başkanlığında Gölbaşı Vilayetler Evi'nde gerçekleştirilen toplantıda Bakanlığın şu düzenlemeleri yapacağı ifade edildi:     KÖY KORUCULARINA ÇÖZÜM İçişleri Bakanlığı bünyesinde kurulan 'Köy Korucuları Daire Başkanlığı', köy korucularının sorunlarına çözüm üretecek.   35 yıldır ismi ve statüsü tartışma konusu olan köy korucuları, yeni statü kazanarak isimlerindeki 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırılacak. 'Kalıcı korucu' olacaklar.     AĞIR SİLAH VE TEÇHİZAT Korucuların da bulunduğu özel bir 'tim' oluşturulması için çalışmalar başlayacak. Bu timde asker ile korucular birlikte çalışacak. Koruculara da ağır silah ve teçhizat verilecek. Toplantıda korucu başlarının, 'Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne de kayyum atansın', 'terör örgütleriyle bağlantısı bulunup görevden alınan öğretmenler geri göreve başlatılmasın' gibi talepleri de oldu.       TİMLERE ÖZEL GÖREV Oluşturulacak korucu timi, aktif şekilde aylarca dağda kalacak, teröristleri takip edip, yaşadıkları yerlerde etkisiz hale getirecek.     Kaynak : Sabah  
Korucuların askerle birlikte kırsalda organize hareket edecekleri özel tim kurulması için düğmeye basıldı

Korucuların askerle birlikte kırsalda organize hareket edecekleri özel tim kurulması için düğmeye basıldı

 

 

 

Korucuların askerle birlikte kırsalda organize hareket edecekleri özel tim kurulması için çalışmaların başlayacağı ve statüleri iyileştirilecek olan korucuların terörle mücadelede daha etkin hale getirileceği belirtildi.

 

 

 

Bakan Soylu başkanlığında Gölbaşı Vilayetler Evi'nde gerçekleştirilen toplantıda Bakanlığın şu düzenlemeleri yapacağı ifade edildi:

 

 

KÖY KORUCULARINA ÇÖZÜM

İçişleri Bakanlığı bünyesinde kurulan 'Köy Korucuları Daire Başkanlığı', köy korucularının sorunlarına çözüm üretecek.

 

35 yıldır ismi ve statüsü tartışma konusu olan köy korucuları, yeni statü kazanarak isimlerindeki 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırılacak. 'Kalıcı korucu' olacaklar.

 

 

AĞIR SİLAH VE TEÇHİZAT

Korucuların da bulunduğu özel bir 'tim' oluşturulması için çalışmalar başlayacak. Bu timde asker ile korucular birlikte çalışacak. Koruculara da ağır silah ve teçhizat verilecek. Toplantıda korucu başlarının, 'Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne de kayyum atansın', 'terör örgütleriyle bağlantısı bulunup görevden alınan öğretmenler geri göreve başlatılmasın' gibi talepleri de oldu.

 

 

 

TİMLERE ÖZEL GÖREV

Oluşturulacak korucu timi, aktif şekilde aylarca dağda kalacak, teröristleri takip edip, yaşadıkları yerlerde etkisiz hale getirecek.

 

 

Kaynak : Sabah

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.