Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı, 'Bayrağımıza uzanan eli kırarız'

GÜNCEL 31.01.2020 - 13:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı, 'Bayrağımıza uzanan eli kırarız'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı yaptığı açıklamada şunları kaydetti.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı yaptığı açıklamada şunları kaydetti.    "Avrupa Parlamentosu'nda yunan milletvekili Ioannis lagos, yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda şanlı Türk Bayrağımızı yırtma cüretinde bulunarak yaptığı provokasyonun altında ezileceğini bilmiyor. Millet olarak bizlerin bayrak ve vatan için neler yapabileceğimizi henüz idrak edememiş olacaktır ki bu küstah harekete kalkışabiliyor. Halbuki Şanlı Bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı en iyi bunların bilmesi gerekir" dedi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

 

 "Avrupa Parlamentosu'nda yunan milletvekili Ioannis lagos, yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda şanlı Türk Bayrağımızı yırtma cüretinde bulunarak yaptığı provokasyonun altında ezileceğini bilmiyor. Millet olarak bizlerin bayrak ve vatan için neler yapabileceğimizi henüz idrak edememiş olacaktır ki bu küstah harekete kalkışabiliyor. Halbuki Şanlı Bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı en iyi bunların bilmesi gerekir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.