MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı, 'Basın, demokrasinin ülkemizde yerleşmesinde büyük katkı sağlıyor'

NEVŞEHİR 24.07.2021 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı, 'Basın, demokrasinin ülkemizde yerleşmesinde büyük katkı sağlıyor'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.   Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın; kamu adına hareket ederek doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. İletişim teknolojisinde yaşanan gelişmelerin sunduğu olanaklardan da yararlanarak hızlı haber akışı ile yaşadığımız ilimiz ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında anında bilgi verilmesi, vatandaş ile devlet arasında etkili ve hızlı bir iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Görevini fedakarca yerine getiren tüm basın mensuplarımızın gününü kutlar, sağlık ve mutluluk dilerim" dedi. 
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.  

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın; kamu adına hareket ederek doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. İletişim teknolojisinde yaşanan gelişmelerin sunduğu olanaklardan da yararlanarak hızlı haber akışı ile yaşadığımız ilimiz ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında anında bilgi verilmesi, vatandaş ile devlet arasında etkili ve hızlı bir iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Görevini fedakarca yerine getiren tüm basın mensuplarımızın gününü kutlar, sağlık ve mutluluk dilerim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.