MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı, '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun'

GÜNCEL 23.07.2020 - 13:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı, '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun'

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı; "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
  Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı; "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   Mesajında Pınarbaşı; "Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir.   Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın; etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu özveriyle basın toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlamaktadır.   Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimle kutluyor; çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı; "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı; "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Mesajında Pınarbaşı; "Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir.

 

Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın; etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu özveriyle basın toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlamaktadır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimle kutluyor; çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.