Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Peki Yeni Başbakan Kim Olacak ?

GÜNCEL 05.05.2016 - 16:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Peki Yeni Başbakan Kim Olacak ?

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamaları sonucu gündem kimin başbakan olacağı konuşulur oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamaları sonucu gündem kimin başbakan olacağı konuşulur oldu.   “Yeni Başbakan Kim Olacak” sorusu sorulmaya başlandı?   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki kritik görüşmenin ardından gündeme gelen olağanüstü AK Parti kongresinin 22 Mayıs Pazar günü yapılacağı, Davutoğlu’nun aday olmayacağı  kongrede peki Genel Başkan kim olacak ?   Davutoğlu’nun yerine kim gelecek?   Konuşulan ihtimaller dahilinde şu an dört isim var.   Kulislerde Davutoğlu’nun yerine kimin geleceği konuşulmaya başlandı. Başbakan’ın koltuğu için Binali Yıldırım, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak ve Mustafa Şentop’un adları geçiyor.   İşte LALE HABER olarak yeni Başbakanı şimdiden açıklıyoruz.   Lale haber Merkezi olarak yeni Başbakanı kim olacağını araştırıp sizler için şimdiden söylüyoruz TANER YILDIZ Türkiye’nin yeni başbakanı olacak. Kim olursa olsun memleketimiz için Hayırlısı olsun.  
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamaları sonucu gündem kimin başbakan olacağı konuşulur oldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamaları sonucu gündem kimin başbakan olacağı konuşulur oldu.

 

“Yeni Başbakan Kim Olacak” sorusu sorulmaya başlandı?

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki kritik görüşmenin ardından gündeme gelen olağanüstü AK Parti kongresinin 22 Mayıs Pazar günü yapılacağı, Davutoğlu’nun aday olmayacağı  kongrede peki Genel Başkan kim olacak ?

 

Davutoğlu’nun yerine kim gelecek?

 

Konuşulan ihtimaller dahilinde şu an dört isim var.

 

Kulislerde Davutoğlu’nun yerine kimin geleceği konuşulmaya başlandı. Başbakan’ın koltuğu için Binali Yıldırım, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak ve Mustafa Şentop’un adları geçiyor.

 

İşte LALE HABER olarak yeni Başbakanı şimdiden açıklıyoruz.

 

Lale haber Merkezi olarak yeni Başbakanı kim olacağını araştırıp sizler için şimdiden söylüyoruz TANER YILDIZ Türkiye’nin yeni başbakanı olacak. Kim olursa olsun memleketimiz için Hayırlısı olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.