MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Parmaksız, NTSO başkan adaylığını açıkladı

NEVŞEHİR 24.08.2021 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Parmaksız, NTSO başkan adaylığını açıkladı

23 Ağustos 2021 Pazartesi günü gerçekleşen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı’nda NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’dan Yönetim Kurulu Başkanlığı’na dair adaylık açıklaması geldi.
  23 Ağustos 2021 Pazartesi günü gerçekleşen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı’nda NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’dan Yönetim Kurulu Başkanlığı’na dair adaylık açıklaması geldi.   NTSO Hizmet Binasında meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, meslek komiteleri başkanları, disiplin kurulu üyeleri ve NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair açıklamalarının ardındanNTSO Başkan adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Parmaksız şunları söyledi;   “1926 yılında kurulan ve şehrimizin her zaman en faal ve etkin sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Odamız 2026 yılında 100. Yaşına girecek.   Kurulduğu ilk günden beri sadece üyelerinin değil şehrin bütün problemlerine çözüm sunmaya çalışan, her insanına değer katmaya, onlara daha yaşanılır bir şehir sunmak için elinden geleni yapmaya çalışmıştır.   Biz de 1999 yılında aldığımız görevi yaklaşık 22 yıldır kıymetli üyelerimizin ve sizlerin desteği ile meclis ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla hep birlikte daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olduk. Herhangi bir ücret ödenek almadan tamamen memleket aşkı ile yürüttüğümüz görevde tek gayemiz; üyelerimizin büyümelerine, gelişmelerine destek olabilecek, sonuçta daha müreffeh bir Nevşehir olmasına katkı sağlamak oldu ve olmaya devam edecek.   Sizlerden aldığımız yetki ve yaptığımız özverili çalışmalar neticesinde TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği, TSE Başkan Yardımcılığı, TEPAV Yönetim Kurulu Üyeliği , Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi çok önemli görevlerde Odamızı ulusal ve uluslar arası düzeyde temsil ettik ve etmeye de devam ediyoruz.   Göreve başladığımız zamanlarda şehrimizin olmazsa olmazı olarak belirlediğimiz; sanayileşme, üniversiteleşme, turizm ve Nevşehir’imizin sosyo-ekonomik gelişimi için gece gündüz demeden çalıştık hala da çalışmaya devam ediyoruz.   Üyelerimizden, meslek komitelerimizden, meclisimizden ve yönetim kurulumuzdan aldığımız güç ile bir ekip halinde bu başarıları elde ettik. İlimizi ve Odamızı bulunduğu noktadan daha ileri seviyeye taşıma gayesi ile yeni dönemde devam eden bütün çalışmaları, hizmetleri ve görevleri daha da ileriye taşımak için geçmişin verdiği tecrübe ve çevre ile Odamızı 100. yaşında layık olduğu yere taşımak amacıyla 2022 yılında yapılacak olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday olacağımı bütün üyelerime duyurmak isterim.”dedi.  
23 Ağustos 2021 Pazartesi günü gerçekleşen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı’nda NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’dan Yönetim Kurulu Başkanlığı’na dair adaylık açıklaması geldi.

 

23 Ağustos 2021 Pazartesi günü gerçekleşen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı’nda NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’dan Yönetim Kurulu Başkanlığı’na dair adaylık açıklaması geldi.

 

NTSO Hizmet Binasında meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, meslek komiteleri başkanları, disiplin kurulu üyeleri ve NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair açıklamalarının ardındanNTSO Başkan adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Parmaksız şunları söyledi;

 

“1926 yılında kurulan ve şehrimizin her zaman en faal ve etkin sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Odamız 2026 yılında 100. Yaşına girecek.

 

Kurulduğu ilk günden beri sadece üyelerinin değil şehrin bütün problemlerine çözüm sunmaya çalışan, her insanına değer katmaya, onlara daha yaşanılır bir şehir sunmak için elinden geleni yapmaya çalışmıştır.

 

Biz de 1999 yılında aldığımız görevi yaklaşık 22 yıldır kıymetli üyelerimizin ve sizlerin desteği ile meclis ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla hep birlikte daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olduk. Herhangi bir ücret ödenek almadan tamamen memleket aşkı ile yürüttüğümüz görevde tek gayemiz; üyelerimizin büyümelerine, gelişmelerine destek olabilecek, sonuçta daha müreffeh bir Nevşehir olmasına katkı sağlamak oldu ve olmaya devam edecek.

 

Sizlerden aldığımız yetki ve yaptığımız özverili çalışmalar neticesinde TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği, TSE Başkan Yardımcılığı, TEPAV Yönetim Kurulu Üyeliği , Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi çok önemli görevlerde Odamızı ulusal ve uluslar arası düzeyde temsil ettik ve etmeye de devam ediyoruz.

 

Göreve başladığımız zamanlarda şehrimizin olmazsa olmazı olarak belirlediğimiz; sanayileşme, üniversiteleşme, turizm ve Nevşehir’imizin sosyo-ekonomik gelişimi için gece gündüz demeden çalıştık hala da çalışmaya devam ediyoruz.

 

Üyelerimizden, meslek komitelerimizden, meclisimizden ve yönetim kurulumuzdan aldığımız güç ile bir ekip halinde bu başarıları elde ettik. İlimizi ve Odamızı bulunduğu noktadan daha ileri seviyeye taşıma gayesi ile yeni dönemde devam eden bütün çalışmaları, hizmetleri ve görevleri daha da ileriye taşımak için geçmişin verdiği tecrübe ve çevre ile Odamızı 100. yaşında layık olduğu yere taşımak amacıyla 2022 yılında yapılacak olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday olacağımı bütün üyelerime duyurmak isterim.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.