Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Parmaksız, Miraç Kandilini Kutladı

NEVŞEHİR 03.05.2016 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Parmaksız, Miraç Kandilini Kutladı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Parmaksız, mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Bu gece; Peygamberimizin bütün insanlığı temsilen, Cenab-ı Hakkın yüksek huzuruna kabul edilerek, O’nun cemaliyle müşerref olduğu Miraç Gecesi’dir.   Müslümanlarca Kadir Gecesi’nden sonra en kutsal gece sayılarak, ibadetle ihyası gelenekselleşen bu önemli gece vesilesiyle; hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor; Herkese birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik duygularının güçlenerek barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.”
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Parmaksız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bu gece; Peygamberimizin bütün insanlığı temsilen, Cenab-ı Hakkın yüksek huzuruna kabul edilerek, O’nun cemaliyle müşerref olduğu Miraç Gecesi’dir.

 

Müslümanlarca Kadir Gecesi’nden sonra en kutsal gece sayılarak, ibadetle ihyası gelenekselleşen bu önemli gece vesilesiyle; hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor; Herkese birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik duygularının güçlenerek barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.