Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özmen, 'Neden pazarlarımızı tercih edelim ?'

NEVŞEHİR 08.01.2021 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özmen, 'Neden pazarlarımızı tercih edelim ?'

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, vatandaşın neden alış verişlerinde pazarları tercih etmesi gerektiğine yorum getirdi.
  Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, vatandaşın neden alış verişlerinde pazarları tercih etmesi gerektiğine yorum getirdi.     Vatandaşın pazarcı esnafına kazandırdığı her kuruşun yine kendisine alış veriş olarak döndüğüne dikkat çeken Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Bu kadar çok çeşidi ve tercihi hiç bir markette bulamazsın. Bu kadar taze ürünü markette bulamazsın. Sadece esnafla ürün üzerinde pazarlık edebilirsin, iskontoyu alabilir, paran eksik olursa dahi beğendiğin ürünü mutlaka alırsın. Çünkü malın sahibi başında size her türlü özveride bulunabilir. Alışveriş yaptığınız esnaf sizin ya semtinizde ya da mahallenizde ikametgahı bulunmaktadır. Esnafa kazandırdığınız her kuruş yine sizlere alış veriş olarak dönmekte, yine siz yani bizler kazanmaktayız. Tekelleşme azalmakta, istihdam yaratılmakta, işsizliğin en büyük önüne geçen iş alanları yaratılmakta. Pazarcı esnafımıza yeri geliyor her türlü derdinizi anlatmakta, çok özel sırlarınızı yeri geldiği zaman çözüm bulmaktasınız. Tüm bunlar ve daha birçok sebeplerden dolayı alış verişlerinizi pazarlarımızdan yapın. Hatalı gördüğünüz esnafımızı en yakın zabıta ve oda yetkililerine bildirin. Dürüst ve size en üst düzeyde hizmet veren esnaflarımıza da teşekkürü ihmal etmeyin. Şimdiden pazardan yapacağınız alış verişleriniz için sizlere teşekkür ederiz" diye konuştu.    
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, vatandaşın neden alış verişlerinde pazarları tercih etmesi gerektiğine yorum getirdi.

 

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, vatandaşın neden alış verişlerinde pazarları tercih etmesi gerektiğine yorum getirdi.  

 

Vatandaşın pazarcı esnafına kazandırdığı her kuruşun yine kendisine alış veriş olarak döndüğüne dikkat çeken Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Bu kadar çok çeşidi ve tercihi hiç bir markette bulamazsın. Bu kadar taze ürünü markette bulamazsın. Sadece esnafla ürün üzerinde pazarlık edebilirsin, iskontoyu alabilir, paran eksik olursa dahi beğendiğin ürünü mutlaka alırsın. Çünkü malın sahibi başında size her türlü özveride bulunabilir. Alışveriş yaptığınız esnaf sizin ya semtinizde ya da mahallenizde ikametgahı bulunmaktadır. Esnafa kazandırdığınız her kuruş yine sizlere alış veriş olarak dönmekte, yine siz yani bizler kazanmaktayız. Tekelleşme azalmakta, istihdam yaratılmakta, işsizliğin en büyük önüne geçen iş alanları yaratılmakta. Pazarcı esnafımıza yeri geliyor her türlü derdinizi anlatmakta, çok özel sırlarınızı yeri geldiği zaman çözüm bulmaktasınız. Tüm bunlar ve daha birçok sebeplerden dolayı alış verişlerinizi pazarlarımızdan yapın. Hatalı gördüğünüz esnafımızı en yakın zabıta ve oda yetkililerine bildirin. Dürüst ve size en üst düzeyde hizmet veren esnaflarımıza da teşekkürü ihmal etmeyin. Şimdiden pazardan yapacağınız alış verişleriniz için sizlere teşekkür ederiz" diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.