Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi

EĞİTİM 26.05.2016 - 15:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi

Nevşehir Kapadokya Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu'nda, eğitim gören özel öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği yıl sonu sergisi açıldı.   Okulda öğrenim gören lise düzeyindeki özel öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde yaptıkları alçı, ahşap, resim, boyama ve çeşitli ürünlerin yer aldığı serginin açılışına protokol üyelerinden hiç kimse katılmazken, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur öğrencileri yine yalnız bırakmadı.   Sergide öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte yıl içinde ürettikleri ve şekillendirdikleri yaklaşık beş yüz üründen oluştuğunu ifade eden Okul Müdürü Erhan Akın, serginin karnelerin verileceği tarihe kadar açık olacağını ve sergiden elde edilen gelirin yine öğrencilere harcanacağını belirterek tüm Nevşehir halkını sergiye davet etti.   Sergiyi baştan sona gezen ve sergilenen ürünler hakkında öğrencilerden bilgi alan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Okul Müdürümüz Erhan Akın'ın desteği ile birlikte, çocuklarımız da yıl içerisinde emek verdikleri ürünleri burada sergileme ve okula maddi destek sağlama adına güzel bir etkinliğe imza attılar. Bizim her zaman özel olarak nitelendirdiğimiz çocuklarımızın el emeği göz nuru ortaya çıkardıkları ürünlerin toplumun her kesimi tarafından ilgi odağı olacağından ve sergide yer alan ürünlerin de bu doğrultuda Nevşehir halkının evinde ve ofisinde yerini alacağından hiç şüphem yok. Emekleri için öğrencilerimize teşekkür ediyor, bizleri bugün burada sevgiyle karşılayıp misafirperverlik gösterdikleri için de saygılarımı sunuyorum" dedi.   Mustafa Uğur'un sergiyi gezerken öğrencilerin istekleri doğrultusunda sık sık fotoğraf çektirdiği ve öğrencilerle kucaklaşarak başarılar dilemeyi de ihmal etmediği gözlerden kaçmadı.

Nevşehir Kapadokya Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu'nda, eğitim gören özel öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği yıl sonu sergisi açıldı.

 

Okulda öğrenim gören lise düzeyindeki özel öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde yaptıkları alçı, ahşap, resim, boyama ve çeşitli ürünlerin yer aldığı serginin açılışına protokol üyelerinden hiç kimse katılmazken, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur öğrencileri yine yalnız bırakmadı.

 

Sergide öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte yıl içinde ürettikleri ve şekillendirdikleri yaklaşık beş yüz üründen oluştuğunu ifade eden Okul Müdürü Erhan Akın, serginin karnelerin verileceği tarihe kadar açık olacağını ve sergiden elde edilen gelirin yine öğrencilere harcanacağını belirterek tüm Nevşehir halkını sergiye davet etti.

 

Sergiyi baştan sona gezen ve sergilenen ürünler hakkında öğrencilerden bilgi alan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Okul Müdürümüz Erhan Akın'ın desteği ile birlikte, çocuklarımız da yıl içerisinde emek verdikleri ürünleri burada sergileme ve okula maddi destek sağlama adına güzel bir etkinliğe imza attılar. Bizim her zaman özel olarak nitelendirdiğimiz çocuklarımızın el emeği göz nuru ortaya çıkardıkları ürünlerin toplumun her kesimi tarafından ilgi odağı olacağından ve sergide yer alan ürünlerin de bu doğrultuda Nevşehir halkının evinde ve ofisinde yerini alacağından hiç şüphem yok. Emekleri için öğrencilerimize teşekkür ediyor, bizleri bugün burada sevgiyle karşılayıp misafirperverlik gösterdikleri için de saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

Mustafa Uğur'un sergiyi gezerken öğrencilerin istekleri doğrultusunda sık sık fotoğraf çektirdiği ve öğrencilerle kucaklaşarak başarılar dilemeyi de ihmal etmediği gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.