Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Koleji Kayıtlarına Yoğun İlgi

EĞİTİM 24.08.2016 - 17:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Koleji Kayıtlarına Yoğun İlgi

Kardelen Eğitim Kurumları kayıtlarına Nevşehir halkının yoğun ilgisi sonucu Kardelen sınıflarında kısıtlı kontenjanlar kaldı.
Kardelen Eğitim Kurumları kayıtlarına Nevşehir halkının yoğun ilgisi sonucu Kardelen sınıflarında kısıtlı kontenjanlar kaldı.     2015-2016 eğitim öğretim yılında muhteşem bir başarı elde eden Kardelen Eğitim Kurumları kayıtların da bu yıl ki kontenjanın %90 ‘nını doldurdu. LYS de 87 öğrencinin 72 sine Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde tıp, hukuk, mimarlık ve mühendislik, öğretmenlik bölümleri başta olmak üzere birçok bölümü kazandıran Kardelen Koleji tarihi bir başarıyı da TEOG da gösterdi. TEOG yerleştirmelerinde de 76 öğrencinin 61’i Fen Liselerini, 15’ide Anadolu Liselerine yerleşirken Kardelen Eğitim Kurumları tarihi bir rekora imza attı.     Sistemli, programlı, kaliteli eğitim programı ve alanında uzman, dinamik öğretmen kadrosu ile Nevşehir’in en başarılı özel okulu olan Kardelen Koleji aynı zamanda Türkiye Birincilerinin de tercihi oldu. Büyük başarılar ile birlikte gelen bu yoğun ilgi ile Kardelen sınıflarında kısıtlı kontenjanlar kaldı.     2016 TEOG sonuçlarından sonra tercih işlemlerinin başlamış olduğu tarih itibarıyla öğrenciler, Kardelen Eğitim Kurumlarına büyük ilgi gösterdiler ve şimdiden kontenjanların önemli bir kısmını da doldurdular. Elde edilen büyük başarılara Nevşehir halkı kayıtsız kalmayarak kayıtlara büyük bir ilgi gösterdiler.     Kardelen Fen ve Anadolu Liseleri ile birlikte Kardelen Ortaokulu da geçen yıl olduğu gibi bu yılda da LYS ve TEOG sonuçlarına göre oransal olarak Nevşehir'in en iyi ortalamasına sahip özel okulu oldu. Eğitimin ciddi bir iş ve sorumluluk istediğini bilen Kardelen Eğitim Kurumları 22 yıldır Nevşehir'de ‘eğitim liderliğini’ sürdürüyor.  
Kardelen Eğitim Kurumları kayıtlarına Nevşehir halkının yoğun ilgisi sonucu Kardelen sınıflarında kısıtlı kontenjanlar kaldı.

Kardelen Eğitim Kurumları kayıtlarına Nevşehir halkının yoğun ilgisi sonucu Kardelen sınıflarında kısıtlı kontenjanlar kaldı.

 

 

2015-2016 eğitim öğretim yılında muhteşem bir başarı elde eden Kardelen Eğitim Kurumları kayıtların da bu yıl ki kontenjanın %90 ‘nını doldurdu. LYS de 87 öğrencinin 72 sine Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde tıp, hukuk, mimarlık ve mühendislik, öğretmenlik bölümleri başta olmak üzere birçok bölümü kazandıran Kardelen Koleji tarihi bir başarıyı da TEOG da gösterdi. TEOG yerleştirmelerinde de 76 öğrencinin 61’i Fen Liselerini, 15’ide Anadolu Liselerine yerleşirken Kardelen Eğitim Kurumları tarihi bir rekora imza attı.

 

 

Sistemli, programlı, kaliteli eğitim programı ve alanında uzman, dinamik öğretmen kadrosu ile Nevşehir’in en başarılı özel okulu olan Kardelen Koleji aynı zamanda Türkiye Birincilerinin de tercihi oldu. Büyük başarılar ile birlikte gelen bu yoğun ilgi ile Kardelen sınıflarında kısıtlı kontenjanlar kaldı.

 

 

2016 TEOG sonuçlarından sonra tercih işlemlerinin başlamış olduğu tarih itibarıyla öğrenciler, Kardelen Eğitim Kurumlarına büyük ilgi gösterdiler ve şimdiden kontenjanların önemli bir kısmını da doldurdular. Elde edilen büyük başarılara Nevşehir halkı kayıtsız kalmayarak kayıtlara büyük bir ilgi gösterdiler.

 

 

Kardelen Fen ve Anadolu Liseleri ile birlikte Kardelen Ortaokulu da geçen yıl olduğu gibi bu yılda da LYS ve TEOG sonuçlarına göre oransal olarak Nevşehir'in en iyi ortalamasına sahip özel okulu oldu. Eğitimin ciddi bir iş ve sorumluluk istediğini bilen Kardelen Eğitim Kurumları 22 yıldır Nevşehir'de ‘eğitim liderliğini’ sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.