MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel İnsanlar Kapadokya'yı Gezdi

TURİZM 21.02.2018 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel İnsanlar Kapadokya'yı Gezdi

Nevşehir Rehberler Odası 21 Şubat Dünya Rehberler Günü nedeniyle Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi özel öğrencilerine Kapadokya’yı gezdirdi.
  50 öğrenci, veliler ve okulun öğretmenlerinden oluşan grup Avanos, Paşabağı ve Göreme’deki tarihi ve kültürel güzellikleri gezdi. Avanos’ta Kızılırmak üzerindeki ünlü asma köprüden geçen öğrenciler diğer alanlarda peribacaları arasında dolaşma imkanı buldu. Gönüllerince eğlenen öğrenciler ve diğer katılımcılar için düzenlenen program öğle yemeğinin ardından sona erdi.   Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Murat Dinç, “21 Şubat Dünya Rehberler Günü nedeniyle bu yıl böyle bir organizasyon yaptık. Özel öğrencilerimize, aileleri ve öğretmenlerine Kapadokya’nın güzel manzarası olan yerleri gezdirdik. Güzel bir etkinlik oldu” dedi.   Okul öğretmenlerinden Tarkan Güney ise düzenlenen program nedeniyle Oda Başkanı Dinç’e teşekkür etti.
Nevşehir Rehberler Odası 21 Şubat Dünya Rehberler Günü nedeniyle Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi özel öğrencilerine Kapadokya’yı gezdirdi.

 

50 öğrenci, veliler ve okulun öğretmenlerinden oluşan grup Avanos, Paşabağı ve Göreme’deki tarihi ve kültürel güzellikleri gezdi. Avanos’ta Kızılırmak üzerindeki ünlü asma köprüden geçen öğrenciler diğer alanlarda peribacaları arasında dolaşma imkanı buldu. Gönüllerince eğlenen öğrenciler ve diğer katılımcılar için düzenlenen program öğle yemeğinin ardından sona erdi.

 

Nevşehir Rehberler Odası Başkanı Murat Dinç, “21 Şubat Dünya Rehberler Günü nedeniyle bu yıl böyle bir organizasyon yaptık. Özel öğrencilerimize, aileleri ve öğretmenlerine Kapadokya’nın güzel manzarası olan yerleri gezdirdik. Güzel bir etkinlik oldu” dedi.

 

Okul öğretmenlerinden Tarkan Güney ise düzenlenen program nedeniyle Oda Başkanı Dinç’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.